LumosMC
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Saphira
Discord:
Sapqhira
Sa, Quest pl ile özel görevler oluşturmaya çalışıyorum , ek olarak bu görevleri DeluxeMenu ye entegre etim bunlar sorunsuz çalışıyo lakin , ödül sistemini test ettiğimde ise bir türlü görev tamamlanınca istediğim ödülleri oyuncuya veremiyorum sabahtandır deniyorum ChetGBT dende çokca yardım istedim onunda önerdiği hiçbişi çalışmadı
örnk bi görev yazdım 1 zombi öldürünce 20 Galleon ve 500 MobXP almamız gerekiyodu, bu ödüller ise Magic Pl özel para sistemi gibi , bunları vermenın komutu ise /mgive ( Oyuncu ) galleon 20 ve /mgive (oyuncu) mobxp 500 komutu ile oyun içersinde verebiliyorum ama quest pl yapılandırmasında veremiyorum bu durum hakkında bi bilginiz varmı
ek olarak
Quests 5.2.3
{player}
%player%
%player_name%
@Player
$player
hiçbirini tanımıyor.
bunlarıda tek tek denedim ve olmuyor : / Papi eklentisi ile Quest birbirinede entegre ettim dowland ile
örnk bi görev yazdım 1 zombi öldürünce 20 Galleon ve 500 MobXP almamız gerekiyodu, bu ödüller ise Magic Pl özel para sistemi gibi , bunları vermenın komutu ise /mgive ( Oyuncu ) galleon 20 ve /mgive (oyuncu) mobxp 500 komutu ile oyun içersinde verebiliyorum ama quest pl yapılandırmasında veremiyorum bu durum hakkında bi bilginiz varmı
ek olarak
Quests 5.2.3
{player}
%player%
%player_name%
@Player
$player
hiçbirini tanımıyor.
bunlarıda tek tek denedim ve olmuyor : / Papi eklentisi ile Quest birbirinede entegre ettim dowland ile