QuarPvp Gel PVP'nin Tek Adresi

Server Güzel mi

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

BeratYakut

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Ekli dosyayı görüntüle 7201
QuarPVP :<3:
Viplerde Pet Özelliği ve Bunun Gibi Özellikler !
El yapımı Harita !
1vs1 Özelliği !
Top 10'da Her Hafta Birinci Olana 3 Günlük Vip Hediye !
Ölen kişilerden Elmas Düşmesi Ve o elmaslarla item alma !
EĞLENCENİN ADRESİ QuarPVP :<3:
Sen eksiksin Haydi Durma Gel !
İp: play.quarpvp.tk
[Server Durumu Açık]

Kadromuz Gayet geniştir
2 Rehber
2 Admin
2 Buider
2 Kurucu
1 Pluginer
1 Skripter
Kurucu İletişim:muhammed_kaan11 (Skype)
Diğer Yetkili İletişim:sonoyuncu3 (Skype)

Serverdan bir kaç görüntü
-------------------------------------------------------
QuarPVP yazısı Hazır.png

Cehennem Hazır.png

Orman hazır.png

Hazır buz.png

Çöl hazır.png

Umarım QuarPVP yi beğenmişsinizdir.Sadece bunlar diye 1vs1 arenaları süpriz sunucuya gelinde öğrenin isterseniz :)
Not:Buz ve Cehennem biomesi geliştirilmektedir.

Son düzenleme:
Sunucu güzel fakat buildlerinizi geliştirmeniz gerek bide konuya daha önem verirseniz güzel olucak

Sunucu Güzel Ama. Buildler Gelişmelidir Başarılar Dilerim

Selam Dostum, Pvp Paketinize biraz daha emek verilmeli ve Map Konusunda biraz daha Gelişmelisiniz
Konunuzu Daha Düzenli yaparsanız sevenirim, Aksi Halde Fazla Kişi Sunucunuza gelicegini düşünmüyorum.

Sunucudaki yapılara biraz daha önem verilmeli . Aynı şekilde konu düzeninede aynı ilgiyi gösterirseniz sunucunuza güzel bir görünüm sağlayarak oyuncu cekersiniz .

Mimarinize birazcık daha önem verirseniniz daha güzel olabilir.

Yapılar geliştirilmeli.Başarılar

Selam Dostum, Pvp Paketinize biraz daha emek verilmeli ve Map Konusunda biraz daha Gelişmelisiniz
Konunuzu Daha Düzenli yaparsanız sevenirim, Aksi Halde Fazla Kişi Sunucunuza gelicegini düşünmüyorum.
Merak etme mapı baya bi geliştirdik eskisine göre yani şuanda bi buz mapı geliştirilmedi onuda geliştirecez[DOUBLEPOST=1485119446,1485119416][/DOUBLEPOST]
Merak etme mapı baya bi geliştirdik eskisine göre yani şuanda bi buz mapı geliştirilmedi onuda geliştirecez
Yapılar geliştirilmeli.Başarılar
Geliştirdik sadece buz mapını geliştirmedik o buzla ilgili aklımızda süper fikirler var[DOUBLEPOST=1485119525][/DOUBLEPOST]
Mimarinize birazcık daha önem verirseniniz daha güzel olabilir.
merak etme mimarlık biraz daha gelişti[DOUBLEPOST=1485119587][/DOUBLEPOST]
Sunucu Güzel Ama. Buildler Gelişmelidir Başarılar Dilerim
Geliştirdik
plugin paketini ve mimarlığı geliştirdik daha iyi fotoğrafları şimdi güncelliyeceğim :)[DOUBLEPOST=1485119618][/DOUBLEPOST]
Sunucudaki yapılara biraz daha önem verilmeli . Aynı şekilde konu düzeninede aynı ilgiyi gösterirseniz sunucunuza güzel bir görünüm sağlayarak oyuncu cekersiniz .
Yapıları biraz daha geliştirdik

Tamam dostum beklemedeyiz :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl