Bulundu QuantumNW | Yakında Açılacak Sunucu İçin Ücretli Profesyonel Yetkililer Aranıyor | Geleceğin Projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sherlock

Her usta, eserinde kendinden izler bırakır.
Elmaslar
64
Minecraft
Efe

Discord:

efescx

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2014 Yılından beri sunucu işleriyle uğraşan, kimi zaman başarılı olmuş, kimi zaman ise hüsrana uğramış 2 kişilik bir ekibiz. Ne zaman yeni bir sunucu açacak olsak, hata yapar, hemen açmanın ve oluruna bırakmanın peşinde koşardık. Bu sebepten dolayı da bazı zamanlarda başarısız olmuşuzdur.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Asıl amacımız, sadece skyblock, faction gibi klasik oyunlardan ibaret olmayan, yetkili kadrosu tamamen profesyoneller ile dolu olan sorunsuz, lagsız ve yenilikçi bir sunucu oluşturmak. Bunun için de her şeyi göze almaya hazırız.

Öncelikle belirtmek isterim ki, lütfen belirlediğimiz yetkili alımları için sadece kendinizi profesyonel olarak tanımlıyorsanız katılın.

Alınacak Yetkililer
Build Ekibi: En az 2 kişiden oluşan, profesyonel bir build ekibi arıyoruz. Haritaların bize ait ve özen gösterilmiş olması bizim için çok önemli.
Java Geliştiricisi: İsteklerimize göre bize özel eklenti yapabilecek Pluginer arıyoruz.
Skripter: İsteklerimize göre skript yazabilecek Profesyonel Skripterlar arıyoruz.
Web Tasarımcısı: Sunucuya özgü bir site kodlayacak, profesyonel Web Geliştiricileri arıyoruz. Aynı zamanda ödeme şirketleri için de bize yol göstermeli.
Tasarımcı: Sunucuya özgü banner, icon, logo tasarlayacak profesyonel tasarımcılar arıyoruz.
Asistan: Sunucuda ne zaman ne yapılacağını, bir hata ile karşılaşıldığında bize yol gösterecek bir ekip arkadaşı arıyoruz. Bu kişinin önceden sunucu tecrübesinin olması bizim için çok önemli.
Moderator: Sunucudaki açıkları tespit edip bize bildirecek, aynı zamanda oyuncularla ilgilenecek güvenilir moderator arıyoruz.
Discord Sorumlusu: Açılacak olan Discord sunucusu için işlemleri yapacak, sunucuyu hazırlayacak, discord ile haşır neşir olan bir Discord yetkilisi arıyoruz.

Şuan için aradığımız yetkililer bunlar. Katılmak istiyorsanız yorumlar kısmına hangi yetkiye aday olduğunuzu ve discord adresinizi yazmanız yeterli.

NOT: Ücretlendirme detayları iletişim adresleri üzerinden detaylı olarak konuşulacak.

DİPNOT: Konuda kullanılan bannerler bize ait değildir. Kullanılması için forumda paylaşan @wLoad'a teşekkürlerimizi sunuyorum.

Son düzenleme:
Moderatör
AtalayBoss#3756

Skripter
MustafaEkinci#6644

Sunucunuzun konu tasarımı için birlikte çalışabiliriz.
admiraldus#0683

Mesajımı sileemdim oyüzden xd

Son düzenleme:
Moderatör !ƁƖǤ™ ƊØѴѴ⍲ҠᎥИǤ ✯#2146

Asistan
metehngzr#2248
Not: Yaş ile ilgili birşey denmemiş fakat yaşım 16 sorun olursa eklemeyin

ADINIZ:Azat
SOYADINIZ:Jummanov
HANGİ YETKİYİ İSTİYORSUNUZ: BUİLDER ; MODERATOR
KAÇ YILDIR MİNECRAFT OYNAMAKTASINIZ: 3.
HANGİ SERVERLERDE GÖREV YAPTINIZ: trollcraft Admin Builder ; rehber
KAÇ YILDIR BU GÖREV İLE UĞRAŞIYORSUNUZ: 2-3
SUNUCU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ:Güzel
Not; Profesyone Rehber ; MOderator ; Admin ; Tanıtımcı ; Reklamcı
Ve bir çok eklenti önerisi suna bilirm size

Discord Sorumlusu Toplam 7 Tane Discord Sunucusu Açtım 3 Tanesi Minecraft Serverinin 5 Tanesini İse Parayla Sattım Şuan Discord Sunucusu Hazır İsterseniz Gelip Bakabilirsiniz. Bora#0321

Son düzenleme:
Asistan: GloryTeam#2890

Moderatör veya Asistan

CypLee - Mehmet İlkman#3192
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca herhangi bir ücret istemiyorum.

Java bilen birisini arıyorsanız Skript bilen kişiyi ne yapacaksınız ki? :D

Moderatör TheCakan#6540

Aradağım Yekti:Moderatör veya Asistan
FƱŔҠᗩᑎҠ►|ĪĿƱҠƐFƬѠ|#9369
Daha Önce 2 Server Açtım
Ücret İstemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl