Bulundu QUANTUMNETWORK SKYBLOCK Yetkililerini Arıyor! | Moderatör ve Mimar Alımları|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sherlock

Her usta, eserinde kendinden izler bırakır.
Elmaslar
64
Minecraft
Efe

Discord:

efescx

banner.png

NE ARIYORUZ?

1- Mimar Arıyoruz!
Sunucu yapılarında bize yardım edebilecek bir mimar ya da bir mimari takımı arıyoruz.
Katılım sağlamak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki formu tamamıyla doldurmaktır. Yanıtlarınızı yorum olarak bırakabilirsiniz. Bol Şanslar!

Form:
- Adınız ve soyadınız:
- Yaşınız:
- Discord adresiniz:
- Mail Adresiniz:
- Biraz kendinizden bahseder misiniz?:
- Neden sizi seçmeliyiz?:
- Neden bizim sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
- Ne tarz yapılar yapıyorsunuz?:
- VoxelSniper komutlarını ne kadar biliyorsunuz?:
- WorldEdit komutlarını ne kadar biliyorsunuz?:
- Düşünelim ki sizi seçtik; ilk iş olarak ne yaparsınız?:
- Kendinizi puanlayacak olursanız on üzerinden kaç verirsiniz?:
- Kendinizi güvenilir biri olarak mı görüyorsunuz?:
- Önceden yaptığınız yapılara ait fotoğraflar (en az 3 farklı yapı):

2- Moderatör Arıyoruz!
Sunucudaki oyunculara yardımda bulunacak, oyuncular isteklerini yerine getirecek, herhangi bir hata durumunda üst yetkiliyi haberdar edebilecek moderatörler arıyoruz!
Katılım sağlamak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki formu tamamıyla doldurmaktır. Yanıtlarınızı yorum olarak bırakabilirsiniz. Bol Şanslar!

Form:
- Adınız ve soyadınız:
- Yaşınız:
- Discord adresiniz:
- Mail Adresiniz:
- Biraz kendinizden bahseder misiniz?:
- Neden sizi seçmeliyiz?:
- Neden bizim sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
- Moderatörlük tecrübeleriniz nelerdir? (Görev yaptığınız diğer sunucular):
- Düşünelim ki sizi seçtik; ilk iş olarak ne yaparsınız?:
- Kendinizi puanlayacak olursanız on üzerinden kaç verirsiniz?:
- Hiç kendi sunucunuzu açtınız mı?:
- Bir oyuncu, diğer oyuncuya ailevi küfür ediyor. Ona ne yaparsınız?:
- Bir oyuncu, sunucuya gelip reklam yaptı. Ona ne yaparsınız?:
- Bir oyuncu bir açık buldu ve bunu size bildirdi. Bu durum karşısında ne yaparsınız?:
- Kendinizi güvenilir biri olarak mı görüyorsunuz?:
- Hangi komutları biliyorsunuz?:

NOT: Seçilmeniz için ilk önce verilen formu tamamıyla doldurmanız gerekmektedir.

Şahin Derindere

15 yaşındayım

Dc adresim : Baysahin#4805

mail: [email protected]

Ben 4 yıldır Minecraft Oynayan Ve Daha Önce Bir Çok kez Rehberlik Yaptım Moderatör lükte yaptım 2 kez

Oyunda Eğtim Hayatım Dışında Hep Aktifimdir Aktiflik çok önemlidir onun için sorunları çözebileceğime inanıyorum

Çünkü Bu suncuda çoktandır oynuyorum eski sunucu olan Perseus Dada Baya oynadım Kurucları Tanıyıp Ortamı sevdiğim için

Moderatör Lük 2 kere yaptım birisi 2015 te idi diğeri ise 2016 da idi İki serverde Kapandı Ne yazık ki

ilk İş olarak Herkese Kuralları Tanıtırdım Kendimi Tanıtırdım Onlara Neyi Yapıp Neyi yapmayacaklarını Gösteriridim

kenidme puanım 10/7

Kendi Sunucmu Açmadım İlerde Belki

Ailevi Küfüre 30dk mute Atıldığını Biliyorum

Reklama Galiba Sınırsız Mute atılıyordu

Öncelikle Buldugu Şey Gerçketen Büyük Bir açıkmı diye bakardım sonrasında ise Benden Üstün Yetkilliere Haber verirdim

Kendimi Güvenilr Biri Olarak Görüyorum Zaten Tanıyanlar Bilir

Yalan Söylemek Olmasın Minecraftı sizin serveriniz açılana kadar bırakmıştım açılınca geri başladım aklımdki komutlar /mute /ban /kick Daha bir çok vardı fakat malesef unuttum ama alınırsam İnanınki Hepsini Öğrenirim

Şahin Derindere

15 yaşındayım

Dc adresim : Baysahin#4805

mail: [email protected]

Ben 4 yıldır Minecraft Oynayan Ve Daha Önce Bir Çok kez Rehberlik Yaptım Moderatör lükte yaptım 2 kez

Oyunda Eğtim Hayatım Dışında Hep Aktifimdir Aktiflik çok önemlidir onun için sorunları çözebileceğime inanıyorum

Çünkü Bu suncuda çoktandır oynuyorum eski sunucu olan Perseus Dada Baya oynadım Kurucları Tanıyıp Ortamı sevdiğim için

Moderatör Lük 2 kere yaptım birisi 2015 te idi diğeri ise 2016 da idi İki serverde Kapandı Ne yazık ki

ilk İş olarak Herkese Kuralları Tanıtırdım Kendimi Tanıtırdım Onlara Neyi Yapıp Neyi yapmayacaklarını Gösteriridim

kenidme puanım 10/7

Kendi Sunucmu Açmadım İlerde Belki

Ailevi Küfüre 30dk mute Atıldığını Biliyorum

Reklama Galiba Sınırsız Mute atılıyordu

Öncelikle Buldugu Şey Gerçketen Büyük Bir açıkmı diye bakardım sonrasında ise Benden Üstün Yetkilliere Haber verirdim

Kendimi Güvenilr Biri Olarak Görüyorum Zaten Tanıyanlar Bilir

Yalan Söylemek Olmasın Minecraftı sizin serveriniz açılana kadar bırakmıştım açılınca geri başladım aklımdki komutlar /mute /ban /kick Daha bir çok vardı fakat malesef unuttum ama alınırsam İnanınki Hepsini Öğrenirim
Başvurunuz onaylandı, seçilirseniz bilgi vereceğiz.

Başvurunuz onaylandı, discord üzerinden iletişime geçeceğiz.

- Adınız ve soyadınız: Mete Sezer
- Yaşınız: 23
- Discord adresiniz: MeteSezer#5654
- Mail Adresiniz: Bulunmuyor
- Biraz kendinizden bahseder misiniz?: Saygılı, sevgili, dürüst, yaşıma göre olgun bir kişiliğim var. Ciddi bir kişiyim. Yaptığım işe emeğimi esirgemeyen birisiyim. Bu kadarı yeterli dahasını, discord üzerinden konuşarak birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz.
- Neden sizi seçmeliyiz?: Saygı, sevgi nedir bilen, işini layıkıyla yapan bir kişiyi neden seçmiyesinizki.
- Neden bizim sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucudan ziyade arkadaşlık, dostluk, ortam. Benim için önde olandır. Daha iyi insanoğullarıyla tanışmak. Bir samimiyet kurmak, benim için bir gurur. Sunucunuza destek verilmesi amacı bana ihtiyacınız var olduğunu düşünerek, sunucunuzda yetkili olmak istiyorum.
- Moderatörlük tecrübeleriniz nelerdir? (Görev yaptığınız diğer sunucular): Gerek duymuyorum, tecrübeye gelirsek tam destek. Ne olursa olsun yapılabilir. Fakat yeterki saygı, sevgi, dürüstlük olsun.
- Düşünelim ki sizi seçtik; ilk iş olarak ne yaparsınız?: İlk önce sesli olarak görüşme yaparak birbirimizi daha iyi tanımak lazım ve sonrasında gerektiği şekilde inceleyerek işime layıkıyla yapmaya başlarım.
- Kendinizi puanlayacak olursanız on üzerinden kaç verirsiniz?: 10
- Hiç kendi sunucunuzu açtınız mı?: Hayır
- Bir oyuncu, diğer oyuncuya ailevi küfür ediyor. Ona ne yaparsınız?: İlk öncelikle sakın ona karşı kötü davranmadan aralarındaki sorunu öğrenmeye çalışıp ona göre uyarırım fakat uyarıya uymadığı taktirde bana verilen yetkiye dayanarak ona uygularım.
- Bir oyuncu, sunucuya gelip reklam yaptı. Ona ne yaparsınız?: Mute olarak karşı gelirim ama gelipte tekrar yaparsa onu uzaklaştırmak zorunda kalırım. Tabii bu bana verdiğiniz yetkiye bağlı.
- Bir oyuncu bir açık buldu ve bunu size bildirdi. Bu durum karşısında ne yaparsınız?: Önce o bugu kesinleşmesi için inceleme yapıp sonrasında üst yetkili kişilere bilgilendirme yapıp o sorunu kaldırma talebinde bulunuruz.
- Kendinizi güvenilir biri olarak mı görüyorsunuz?: Evet
- Hangi komutları biliyorsunuz?: Ban, Mute. Şimdi her sunucunun kendine has komutları var onun için fazla birşey söyliyemem, bana verdiğiniz komutları kullanmak uygun olur.

Başvurunuz onaylandı, discord üzerinden iletişime geçeceğiz.
- Adınız ve soyadınız: Mete Sezer
- Yaşınız: 23
- Discord adresiniz: MeteSezer#5654
- Mail Adresiniz: Bulunmuyor
- Biraz kendinizden bahseder misiniz?: Saygılı, sevgili, dürüst, yaşıma göre olgun bir kişiliğim var. Ciddi bir kişiyim. Yaptığım işe emeğimi esirgemeyen birisiyim. Bu kadarı yeterli dahasını, discord üzerinden konuşarak birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz.
- Neden sizi seçmeliyiz?: Saygı, sevgi nedir bilen, işini layıkıyla yapan bir kişiyi neden seçmiyesinizki.
- Neden bizim sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucudan ziyade arkadaşlık, dostluk, ortam. Benim için önde olandır. Daha iyi insanoğullarıyla tanışmak. Bir samimiyet kurmak, benim için bir gurur. Sunucunuza destek verilmesi amacı bana ihtiyacınız var olduğunu düşünerek, sunucunuzda yetkili olmak istiyorum.
- Moderatörlük tecrübeleriniz nelerdir? (Görev yaptığınız diğer sunucular): Gerek duymuyorum, tecrübeye gelirsek tam destek. Ne olursa olsun yapılabilir. Fakat yeterki saygı, sevgi, dürüstlük olsun.
- Düşünelim ki sizi seçtik; ilk iş olarak ne yaparsınız?: İlk önce sesli olarak görüşme yaparak birbirimizi daha iyi tanımak lazım ve sonrasında gerektiği şekilde inceleyerek işime layıkıyla yapmaya başlarım.
- Kendinizi puanlayacak olursanız on üzerinden kaç verirsiniz?: 10
- Hiç kendi sunucunuzu açtınız mı?: Hayır
- Bir oyuncu, diğer oyuncuya ailevi küfür ediyor. Ona ne yaparsınız?: İlk öncelikle sakın ona karşı kötü davranmadan aralarındaki sorunu öğrenmeye çalışıp ona göre uyarırım fakat uyarıya uymadığı taktirde bana verilen yetkiye dayanarak ona uygularım.
- Bir oyuncu, sunucuya gelip reklam yaptı. Ona ne yaparsınız?: Mute olarak karşı gelirim ama gelipte tekrar yaparsa onu uzaklaştırmak zorunda kalırım. Tabii bu bana verdiğiniz yetkiye bağlı.
- Bir oyuncu bir açık buldu ve bunu size bildirdi. Bu durum karşısında ne yaparsınız?: Önce o bugu kesinleşmesi için inceleme yapıp sonrasında üst yetkili kişilere bilgilendirme yapıp o sorunu kaldırma talebinde bulunuruz.
- Kendinizi güvenilir biri olarak mı görüyorsunuz?: Evet
- Hangi komutları biliyorsunuz?: Ban, Mute. Şimdi her sunucunun kendine has komutları var onun için fazla birşey söyliyemem, bana verdiğiniz komutları kullanmak uygun olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl