Çözüldü Qelm-Shutski Rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demirium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirium

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
21
Merhaba,
Herkese iyi forumlar dilerim. Bugün "Gizemli Oyuncu" kurucusu yani "Qelm#4638 - Shutski" isimli kişi tarafından yaşadığım Tehditve saldırgan tutum hakkında insanların bilgilenmesini istedim. Yayınlarımda oynamış olduğum sunucumu açmamı sağlayan hosting sahibi ile sponsorluğum adına tehdit etmek, 1 senedir hakkımla düzenli bir şekilde yayınlarımı yaparak büyüttüğüm kanala bot demek ve iftira atmak gibi kötü şeylerde oldu. Herhangi bir yanlış tavır sergilemememe rağmen, vermiş olduğu teklifi reddettiğimde üstüme saldırması saçmaydı. Hosting sahibine ulaştığımda kendisiyle bir alakası olmadığını söyledi ve özür diledi. Ekran görüntülerini yayınlamadan önce iznini aldım. Okursanız sizlerde anlarsınız. Teşekkürler, iyi forumlar.

resim_2022-12-11_174914739.png
resim_2022-12-11_174949534.png
resim_2022-12-11_175002361.png
resim_2022-12-11_175010996.png
resim_2022-12-11_175024484.png

Bu tür noname kişileri ciddiye almayın. Yapacakları tek şey sözel olarak sizi aşağılamak ve tehdit ederek korkutmaya çalışmak olacaktır.

Çok rahat çok profosyonel

Giz*emliOyuncu aylar önce bünyemizden çıkmış olup
enderyılmaz/RuhunGenci
Yusuf/ImpCrayzLocker
Ozan/ozanlipa

Yönetimiyle bu olayın hiç bir alakası yoktur bu olay tamamen yeni yönetimle alakalıdır lütfen herhangi bir algı yanılması olmasın

GizemliOyuncu.com ile bu durumun bir Alakası bulunmamaktadır

Merhabalar, söz konusu ismi konuda geçen sunucu hali hazırda MC-TR'den benzer sebeplerden yasaklı olduğu için konu hakkında haricen bir karar verilmesine MC-TR yönetimi olarak gerek duymuyoruz. Bu sebeple tartışma çıkmaması ve konunun uzamaması için konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl