- Elmaslar
- 2.783
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
Q'Ya ihanet Olur F KullanmakF daha iyi gibi ya
İstesemde zor alışırım değişik bi klavye
ilovemaju
Q'Ya ihanet Olur F KullanmakF daha iyi gibi ya
İstesemde zor alışırım değişik bi klavye
mustafa_8907
ilovemaju
Yıl Olmuş 2027 F Ne Yaa Q Adamdıır4 yıl önce Babam bana hediye çok güzel bir Klavye almış ama F, direkt iade ettirdim Q'den devam F kullanabilen varmı
seaicedragon
ilovemaju
F Nasıl kullanılıyor acaba q devamF daha iyi olsada alışkanlık q bende ingilizce Q kullanıyorum

ilovemaju
F Şimdi koysalar önüme yine zor öğrenirim Q Devamorta okulda (2012) bize F klavye gösteriyorlardı bende çocukluktan Q kalvye öğrenmişim o kadar değişik gelmişti ki bir daha hiç yüzüne bakmadım

ilovemaju
Q Candır ölene kadar devaamq alıskanlıgım fenasal bakmadan herseyi yazarım sembollerden harflere a dan z ye elbette q

mashe1337
F de kullanabiliyorum ancak günlük kullanımda Q tercih ediyorum.Selam MC-TR Ailesi!![]()
Klavye ustaları! Hızlı ve verimli yazmak için sizin birincil tercihiniz, yaygın olan Q klavye mi? Yoksa Türkçe'ye daha uygun olduğu söylenen F klavye mi?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın!
ilovemaju
F Şuan önüme koy kullanamam herhâldeF de kullanabiliyorum ancak günlük kullanımda Q tercih ediyorum.
Biz Q'Dan Devamm Şefimm 
dev_novalabs
ilovemaju
Ya tabi ki öğrendim mi alıştım mı oda kolay gelir tabi ama yıl olmuş 2027 bir daha elimize nerde denk gelir nerde geçer bilemem şuanlık Q'Dan devam13 Yıldır Bilgisayar Kullanıyorum F Klavyede Kullandım Q Klavyede Kullandım Bana Göre İkiside Aynı ilk Zamanlar Zorlanırsın sonra tuşların yerini ezberleyince klavyeye bakmadan bile yazabiliyorsun.

Öldükten sonra kullanabilsem yine q derim f ne yaQ Candır ölene kadar devaam![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!