Bulundu pvpmarket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkeKD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
BerkeKD
Merhabalar. Factions sunucusu için "/pvpmarket" yazıldığında bir menü çıkmasını istiyorum ve bir ücret karşılığı o menüden koruma 6 kırılmazlık 3 set ve keskinlik 6 kılıç alınmasını istiyorum. Böyle bir skript elinde olan paylaşabilir mi ve ya yapabilir mi ?

Merhabalar. Factions sunucusu için "/pvpmarket" yazıldığında bir menü çıkmasını istiyorum ve bir ücret karşılığı o menüden koruma 6 kırılmazlık 3 set ve keskinlik 6 kılıç alınmasını istiyorum. Böyle bir skript elinde olan paylaşabilir mi ve ya yapabilir mi
Sevgili dostum bununla ilgili forumda bissürü paylaşım olduğu için birinin çıkıp yardımcı olacağını düşünmüyorum eğer pvpmarketten kastın daha farklı özellikler ise ayrıntılı bir şekilde belirtmen lazım düzgün çalışır bir skript bulamazsan ben kodlayabilirim vaktim olunca öncelikle araştırmanı tavsiye ediyorum

Kod:
function ozelZirh(p: player, i: item, fiyat: int, isim: text):
    if {_p}'s balance >= {_fiyat}:
        remove {_fiyat} from {_p}'s balance
        enchant {_i} with protection 6
        enchant {_i} with unbreaking 3
        give {_i} named "%{_isim}%" to {_p}
        send "&7Başarıyla &a%{_i}% &a%{_fiyat}% &7aldın!" to {_p}
    else:
        send "&cYeterli paran yok! %{_fiyat} - {_p}'s balance% daha gerekli!" to {_p}

function ozelZirhExp(p: player, i:item, fiyat: int, isim: text):
    if {_p}'s level >= {_fiyat}:
        remove {_fiyat} from {_p}'s level
        enchant {_i} with protection 3
        send "&7Başarıyla &a%{_isim}%, &a%{_fiyat}%TL'ye &7aldın!" to {_p}
    else:
        send "&cYeteri levelin yok!" to {_p}

command /pvpmarket:
    trigger:
        create a gui with chest with 6 rows named "&4PVP MARKET":

make gui slot 29 with diamond helmet named "&cSET" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a250.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond helmet, 250000, "&cSET")
            make gui slot 30 with diamond chestplate named "&cSET" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a350.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond chestplate, 350000, "&cSET")
            make gui slot 31 with diamond leggings named "&cSETn" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a350.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond leggings, 350000, "&cSET")
            make gui slot 32 with diamond boots named "&cSET" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a250.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond boots, 250000, "&cSET")
            make gui slot 33 with diamond sword named "&cKILIÇ" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKeskinlik 6|| &7Fiyat: &a350.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                if player's balance >= 350000:
                    set {_i} to diamond sword
                    remove 350000 from player's balance
                    enchant {_i} with sharpness 6
                    give {_i} named "&cKILIÇ" to player
                    send "&7Başarıyla &belmas kılıç &8350000 &7aldın!" to player
                else:
                    send "&cYeterli paran yok! %350000 - player's balance% daha gerekli!" to player

Kod:
function ozelZirh(p: player, i: item, fiyat: int, isim: text):
    if {_p}'s balance >= {_fiyat}:
        remove {_fiyat} from {_p}'s balance
        enchant {_i} with protection 6
        send "&7Başarıyla &a%{_i}% &a%{_fiyat}% &7aldın!" to {_p}
    else:
        send "&cYeterli paran yok! %{_fiyat} - {_p}'s balance% daha gerekli!" to {_p}

function ozelZirhExp(p: player, i:item, fiyat: int, isim: text):
    if {_p}'s level >= {_fiyat}:
        remove {_fiyat} from {_p}'s level
        enchant {_i} with protection 3
        send "&7Başarıyla &a%{_isim}%, &a%{_fiyat}%TL'ye &7aldın!" to {_p}
    else:
        send "&cYeteri levelin yok!" to {_p}

command /pvpmarket:
    trigger:
        create a gui with chest with 6 rows named "&4PVP MARKET":

make gui slot 29 with diamond helmet named "&cSET" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a250.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond helmet, 250000, "&cSET")
            make gui slot 30 with diamond chestplate named "&cSET" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a350.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond chestplate, 350000, "&cSET")
            make gui slot 31 with diamond leggings named "&cSETn" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a350.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond leggings, 350000, "&cSET")
            make gui slot 32 with diamond boots named "&cSET" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKoruma 6|| &7Fiyat: &a250.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                ozelZirh(player, diamond boots, 250000, "&cSET")
            make gui slot 33 with diamond sword named "&cKILIÇ" with lore "|| || &6Özellikleri:|| &aKırılmazlık 3|| &aKeskinlik 6|| &7Fiyat: &a350.000|| &e&nSatın almak için tıkla!":
                if player's balance >= 350000:
                    set {_i} to diamond sword
                    remove 350000 from player's balance
                    enchant {_i} with sharpness 6
                    give {_i} named "&cKILIÇ" to player
                    send "&7Başarıyla &belmas kılıç &8350000 &7aldın!" to player
                else:
                    send "&cYeterli paran yok! %350000 - player's balance% daha gerekli!" to player
Skriptin sahibini etiketlerseniz seviniriz çünkü size ait değil diye düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl