SametGuven7
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- SametGuven
Taha Kaya#8199
İç Tarafta Madenleri Kırmayı Açarsın demişsin O Hangisi Oluyor Bulamadım SöylermisinPvPMaden herhangi bir özel plugini yok.
Essentials ile warp çekersin iki adet birisi içeriye birisi dışarıya ve tabela koyar ışınlandırırsın.
WorldGuard ile tüm warp'a "rg" atıp bide iç tarafa "rg" atarsın . İç tarafta madenlerı kırma ve pvp'yi açar bitirirsin.
MineResetLite ile kırdıkları blockları yenilemesini sağlarsın .
Taha Kaya#8199
Şimdi iki adet "wg" atman gerekiyor birincisi adamların izlemesi için bulunduğu yani warp'ın spawn bölümünde ölmemeleri için tüm warp bölümüne "wg" atıyorsun . Ardından iç tarafta yani PvPMaden bölümünde pvp ve blockları kırmaları için ayrı bi "WG" atıyorsun.Hmm Teşekkür Ederim Ben Bi Sunucuda Görmüştüm De Madenler Farklı Farklı Yerlerdeydi Ondan Demiştim MRL İle Tek Tek Atıyorlar Ozmn yanıtlarınız için teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İç Tarafta Madenleri Kırmayı Açarsın demişsin O Hangisi Oluyor Bulamadım Söylermisin
Hmm Tmm Şimdi Anladım Teşekkür Ederim : )Şimdi iki adet "wg" atman gerekiyor birincisi adamların izlemesi için bulunduğu yani warp'ın spawn bölümünde ölmemeleri için tüm warp bölümüne "wg" atıyorsun . Ardından iç tarafta yani PvPMaden bölümünde pvp ve blockları kırmaları için ayrı bi "WG" atıyorsun.
Taha Kaya#8199
Hmm Tmm Şimdi Anladım Teşekkür Ederim : )
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!