PvpKoruması Acil yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerxbela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerxbela

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhaba benim 1.8 faction serverim var combtlog 1.8 servemride çalşmıyor bu arda spigot bende pvpmanager yükedlim pvp sorunu cözdüm ama bir tane vipe fly yektsi erdim fly deken ucarken birsi ona vurduğudna fly devre dısı olmuyo disbale fly true olduğu halde lütfen bi care eyer bildiğin plugin varsada yükelyebilrim sadece olsun

Merhaba benim 1.8 faction serverim var combtlog 1.8 servemride çalşmıyor bu arda spigot bende pvpmanager yükedlim pvp sorunu cözdüm ama bir tane vipe fly yektsi erdim fly deken ucarken birsi ona vurduğudna fly devre dısı olmuyo disbale fly true olduğu halde lütfen bi care eyer bildiğin plugin varsada yükelyebilrim sadece olsun
combtlog 1.8 sürümünü kullanmalısın serverin hangi sürüm ise o sürüme ait combtlog eklentisiniz indirip atlmalısın

combtlog 1.8 sürümünü kullanmalısın serverin hangi sürüm ise o sürüme ait combtlog eklentisiniz indirip atlmalısın
1.8 sürmü yok işte çalşmıyo sende varsa tabilrmsin ayarlı lütfen bi sürü dendim yok çalışmıyo[DOUBLEPOST=1463331941,1463330799][/DOUBLEPOST]
Ne yaptıysam çalşmıyr yüklüyorum gine çalşmıyor birisi yardım etsin

1.8 sürmü yok işte çalşmıyo sende varsa tabilrmsin ayarlı lütfen bi sürü dendim yok çalışmıyo[DOUBLEPOST=1463331941,1463330799][/DOUBLEPOST]
Ne yaptıysam çalşmıyr yüklüyorum gine çalşmıyor birisi yardım etsin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bak burda var 1.8 olmadı bütün pl leri 1.8 spigot cevirmelisin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bak burda var 1.8 olmadı bütün pl leri 1.8 spigot cevirmelisin

Olmadı Ne yaptıysam olmuyor Çalışmıyor CombatLog

istersen sana 1.8 plugin paketi ayarlayabilirsim

istersen sana 1.8 plugin paketi ayarlayabilirsim
Ya paketimi ben yaptım süperde sen sadeece ayarl ıatsan bana faciton plugni falan ayarlı olsun combat log bide öyle atarsiz gien çalşamsa sen bana paket atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl