Sol Reklam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

sooply

Ziyaretçi

Hotshot58

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

HotShot#3152

Katılım
22 Mayıs 2019
Mesajlar
3
Elmaslar
4
Puanlar
805
Yaş
23
Minecraft
hotshot00
Yararlı bir konu. Tüm Pvp'ciler en az 1 kere okumalı.
 

Iceberg

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi

Discord:

Iceberg

Katılım
7 Haziran 2019
Mesajlar
11
Elmaslar
3
Puanlar
0
Yaş
24
Minecraft
Iceberg
sen o kadar yaz herkez gene huzuni fln :D
 

Valiant

It's me!

Discord:

Valiant#5629

Katılım
25 Ağustos 2018
Mesajlar
120
Elmaslar
43
Puanlar
6.555
Yer
Plüton
Minecraft
xValiantTR
Harika bir anlatım olmuş ellerine sağlık. Ah bide şu hile kullananlar olmasa...
 

YLDRMHAN

Each night has a day.

Discord:

YLDRMHAN#8479

Katılım
8 Temmuz 2018
Mesajlar
147
Elmaslar
23
Puanlar
3.920
Minecraft
YLDRMHAN
Eki Görüntüle 61600

PvP Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?
3, 2, 1 ve hücum!
Savaşırken hep ezilmek insana sıkıcı geliyor. Karşı tarafın sevincini bir kere de olsun yaşamak istiyor olabilirsiniz. Belki bu kılavuzdaki taktikler sizi daha da çok geliştirecek, böylece karşı tarafın sevinci bir kere de olsun yaşayabileceksiniz. Gizemli sarmaşıkların arasından çıkardığım bu kılavuzu bence bir okuyun!

Eki Görüntüle 61603


Oltanın Sihirli Güçleri

Oyuncunun arkasından yapacağınız her hareket çok önemlidir. Eğer oyuncu düşme pozisyonundaysa tek yapmanız gereken arkasından onu ittirmek olacaktır. Sizi gördüyse endişelenmeyin. Bir elinizde kılıç, bir elinizde olta olsun. Olta ile oyuncunun gelmesini engelleyin. Size doğru zar zor gelecektir. Size yaklaştığı an ise kılıcınız ile ona vurun. Bu taktik en çok bilinen ama az kullanılan taktikler arasındadır.

Eğer denizde yüzen masum balık gibi bu oltaya takıldıysanız sakin olun. O kişide olta olduğu için size doğru gelmesini engelleyecektir. Genellikle olta bunun için kullanılıyor. Siz ondan uzaklaşmaya çalışın. O size olta ile vurmayı hedefleyecektir. Siz kaçmaya devam ederseniz, ondan uzaklaştığınızı fark edeceksiniz ama canınız hayli bir azalacaktır. Kaçmayı başardıysanız, bir köşeye saklanın. Birazcık ok ve yayınız varsa idare edin ve ona hedef alın. O da sizden kaçmaya çalışacaktır.

Eki Görüntüle 61604


Avınızı Hedefleyin

Birçok kişi bu ok ve yayda sıkıntı yaşamakta. Uzaklık mesafesini iyi ayarlayamıyoruz maalesef. Ama gerçekten bir kişiye vurduğumuzda aşağıya düşme olasılığı yüksek olur. Böylece bir kişi elemiş ve sevinmiş oluruz. Eğer oyuncu ile uzaklığınız 40 blok ise onun kafasının üstünü hedef alın. Eğer kafasının üstünü değil, gövdesini hedef alırsanız, oyuncunun dibine bir tane ok atmış oluruz. O, bu oktan yararlanacaktır. En azından ben yararlanırdım. :;p

Oktan kaçmanın bir basit yolu var elbet. Birinci aşamayı yaptığınız sürece kaçabilirsiniz. İlk işiniz sizi hedefleyen oyuncuyu görmek olacak. Size attığı ok yönüne bakın. Oralarda bir yerdedir. Sizi tekrar hedeflediği zaman sağ sola kıvrılın. En az 2x2'lik bir duvarın arkasına saklanın ve Shift tuşuna basarak eğilin. Oyuncu gidene kadar bekleyin. Gidince, meydana çıkabilirsiniz.

Not: Minecraft'ta maalesef ki bir var. Blokların köşesinden ok geçebiliyor. Bu yüzden "Duvarın arkasından vurulmazsınız." diye bir garanti veremem.

Eki Görüntüle 61605


Blokları Amacına Göre Kullanın

Yol yapmak için en uygun blok odundur. 16 tane odunu tahtaya çevirin. Daha kârlı çıkarsınız. O yüzden de yol yapmak için en uygun blok odundur. Bir kişinin gelmesini bir nebze olsa da engellemek için de kullanılır. Ama pek tercih edilmez. Bunun yerine kırık taş, normal taş gibi bloklar kullanılır. "Peki neden?" sorusunu aklınıza takılmış olabilir. Tahta veya odunun yanabilme özelliği vardır. Hatta birlikte oldukları zaman hepsi teker teker yanar.

Yol yapmak için (zorunlu kalınmadığı sürece) asla TNT kullanmayın. Arkadan gelen rakip oyuncu sizin bloklarınızı elle bile 1 saniye sürmeden kırabilir. Aşağıya düşer ve diskalifiye olursunuz. Eğer diskalifiye olmak istemiyorsanız, (zorunlu kalınmadığı sürece) TNT kullanmayın. Onun asıl amacı etrafı patlatmaktır. Örneğin bir sandığı boşaltan kişiye bu TNT'yi atabilirsiniz.

Eki Görüntüle 61608


Hadi Kartopu Oynayalım

Bazen yol yaparsın, karşı adadaki bir oyuncu seni kartopu ile aşağı atar. Sinirlenirsin ki gayet normal bir şey. Ama bunu sen yapınca da çok gülüyor ve eğleniyorsun. Bu işler yapan ve yapılana göre değişiyor. Kartopu da aynı ok gibidir. Eğer oyuncu 40 blok uzağında ise kafasının üstüne hedef alın ve ateş edin. Gövdesine falan hedef alırsanız, kartopu oyuncuya gitmez, yola çarpar veya yolun altından geçer.

Oyuncu karşınızdayken olta gibi kartopunu sizin gelmenizi engellemek için kullanıyorsa hiç uğraşmayın. Yol yaparken en az 2 blok yüksekliğinde bir duvar yapın. Bu taktik sadece uzun oyunlar için geçerlidir onu söyleyeyim. Yani Bedwars veya Eggwars gibi. Ayrıca bu oktan kaçış içinde geçerlidir. Korunmak için işinize yarayabilir.

Eki Görüntüle 61611


Takım Olun ve Öyle Savaşın

Takım halinde olursanız sizi geçecek hiçbir etmen olmaz. Resimde gördüğünüz gibi, birisi eline ok almış, 3 kişi savaşacak, bir kişi yol yapacak. Böyle takım halinde çalışırsanız daha hızlı hareket edersiniz. Bazı tavsiyeler düşmekte fayda var. Takımınızın dışında başka hiç kimseyle takım olmayın. Sonra "Aramızda hain var" diye seslenmeyin.

Eki Görüntüle 61612


İksirleri Kullanın

İksirler, size ek özellik ekleyen içeceklerdir. Birçok iksir vardır ve hepsi farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Kimse zehirli bir şey içmek istemez değil mi? Ama patlayıcı zehirli iksiri rakibimize atmakta fayda var. Hem siz vurursanız, hem iksir ona vurursa canı kolaylıkla azalır. Böylece bir kişiyi oyundan elemiş olursunuz.

Yanınızda birisi varken patlayıcı iksirleri kullanmanızı önermem. Oradaki kişilere iksirdeki özelliği verir ama o da o özelliği alınca bir anlamı kalmayacak. Sadece tek başınızdayken patlayıcı iksirleri kullanmanızı öneririm. Eğer yoksa, bir yere saklanıp şişedeki iksiri içebilirsiniz.

Eki Görüntüle 61616


Avlanın Ama Avlanmayın

Bu çok önemlidir. Sandıktaki eşyaları hızlı bir şekilde almanız gerekmektedir. Eğer almak istiyorsanız "Shift + Sağ Tık" tuşlarına basılı tutun ve oradaki eşyaların üzerine gelin. Sizde fazladan olan eşyaları almayın. Önemli eşyaları almak için yer açmanız gerekecek. Onunla uğraşırken arkadan gelen sinsi bir oyuncu sizi derinden vuracaktır.

Oyuncu daha yeni sandığın başına geçmişse veya klavyesinden uzaksa arkasından bıçaklayıverin! Ona görmediği hasarı verin. İksir, ok ne varsa ona doğru fırlatın! Onun uyanması çok geç olacaktır. Siz sadece onun sandık başına geçmesini bekleyeceksiniz. Sonra sinsi yürüyüşle kafasına TAK diye indireceksiniz.


Eki Görüntüle 61623

Konumuzu burada noktalamış bulunmaktayız forum ailesi. Gizli sarmaşıklardan çıkardığım bu kılavuzu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim, esen kalın...
aslında bu tür o göre degişebilir oyuncunun en cok dıkkat etmesi gereken seti ve canı olmalıdır
 

Mehmet0606

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Katılım
9 Temmuz 2019
Mesajlar
11
Elmaslar
1
Puanlar
900
Yaş
23
Minecraft
proudnoobsa
Teşekkür ediyorum gerçekten işime yaradı.
 

YLDRMHAN

Each night has a day.

Discord:

YLDRMHAN#8479

Katılım
8 Temmuz 2018
Mesajlar
147
Elmaslar
23
Puanlar
3.920
Minecraft
YLDRMHAN
Buradanda Ek PvP takiklerine bakabilirsiniz konu gayet açık olmuş başarılar dilerim.
 

ErenRHN

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

Kaptan Mosey#8426

Katılım
26 Mayıs 2019
Mesajlar
81
Elmaslar
57
Puanlar
3.870
Minecraft
ErenRHN
Ellerine sağlık öğretici bir yazı olmuş
 

TheFlaxed01

Play.TriaNetwork.Tk

Discord:

TheFlaxed#1433

Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
73
Elmaslar
16
Puanlar
0
Yaş
23
Minecraft
TheFlaxed
Eline Sağlık Güzel Olmuş.
 

CrownTR

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

Crown@1866

Katılım
26 Temmuz 2019
Mesajlar
7
Elmaslar
6
Puanlar
890
Yaş
19
Oltasız Pvp Olmaz Aga Olamazz
 
S

sooply

Ziyaretçi
S

sooply

Ziyaretçi
S

sooply

Ziyaretçi
S

sooply

Ziyaretçi
Oltasız Pvp Olmaz Aga Olamazz

Eee yani :D Oltayı oyuncuların üzerimize gelmesini engellemek için kullanıyoruz. Klavyede çok hızlıysan rahatça kullanabilirsin oltayı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı