Bulundu Pvp Sunucusu İçin Sağlam Hile Korumasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratv

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
beratv

Discord:

beratv#8001

Merhabalar, pvp sunucusu acmayi düşünüyorum, fakat hangi hile koruması, kullanmam gerek bilmiyorum, bilgim az, yardim ederseniz sevinirim

Merhabalar, pvp sunucusu acmayi düşünüyorum, fakat hangi hile koruması, kullanmam gerek bilmiyorum, bilgim az, yardim ederseniz sevinirim
Spartan veya Vulcan Anticheat eklentilerini kullanabilirsin. Çoğu hileye karşı koruma sağlıyorlar

Grim veya Lightning kur geç, para vereceğin diğer anti hilelerden daha iyiler.

Hile korumasına ağır bir para miktarı harcamana gerek yok basit korumalar var zaten internette araştırsan bile indirip kullanabilirsin. Ama çok kapsamlı bir sunucu fikrin varsa kendi korumanı yaptırabilir veya yazılım biliyorsan yazabilirsin. Başarılarının devamını diliyorum...

Vulcan ve grim birlikte kullanıyorum %60 hile engelliyor vulcan çöp

Spartan, Grim, Lightning herhangi birini kurun ve küçük sunucu olmanın avantajını kullanarak ilk başlarda siz anticheat olun. Hiç bir anticheat yeterince engelleme yapmaz; sizin düzeni sağlamanız gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl