PvP Skript Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhatIsREACH

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhaba Sevgili MC-TR Ailesi.
Bugün yine sizlerden bir skript konusunda yardım isteyeceğim.
PvP Sunucuma Yeni Özellikler Getirmeye Devam Ediyorum(Yakında Açıcağım Sunucu)
Her neyse şimdi gelelim konuya.
ArenaPvP sunucuma FFA özelliği getirdim.
Ve bu özellikte adam kesince gapple düşüyordu onu heal çekmeye ayarladım.
Ve şuan gayet güzel bir ffa oldu.
Ama sıkıntı şurada ..
Bugün oyun oynarken aklıma geldi ve dedimki kendi kendime "Neden adam kesince eşya düşmüyor ?" dedim
Kısacası şöyle
Mesela Oyunda 10 adam kesene elmas kılıç 20 adam kesene elmas bot gibi eşya düşmesini istiyorum.
Adam ölünce zaten eşyalar sıfırlanıyor.
Yani ölünce elmas eşyalar gidiyor.
O yüzden kombo şeklinde yani hiç ölmeden 10 adam öldürene elmas kılıç verilsin istedim.
Sizce bu mümkünmüdür ?
Mümkünse Yardımcı Olur Musunuz ?
Yardımcı Olanın REP Puanı Hazır.
Şimdiden Teşekkürler..

Denemedi

Kod:
variables:
    {öldürmeödül.%palyer%} = 0

on death:
    add 1 to {öldürmeödül.%attacker%}
    if {öldürmeödül.%attacker%} >= 10: #10 Yeri Adam Kaç Kişi Öldürdğünüde Vereceği
        give 1 diamond sword named "&a&lMC-&4&lTR &eAilesiiiii" to attacker # diamond sword olan yer itemin yeri ve ordaki yazıyı değiştire bilirsin
        send "buraya mesaj"
        delete {öldürmeödül.%attacker%}

on death:
    delete {öldürmeödül.%victim%}

Denemedi

Kod:
variables:
    {öldürmeödül.%palyer%} = 0

on death:
    add 1 to {öldürmeödül.%attacker%}
    if {öldürmeödül.%attacker%} >= 10: #10 Yeri Adam Kaç Kişi Öldürdğünüde Vereceği
        give 1 diamond sword named "&a&lMC-&4&lTR &eAilesiiiii" to attacker # diamond sword olan yer itemin yeri ve ordaki yazıyı değiştire bilirsin
        send "buraya mesaj"
        delete {öldürmeödül.%attacker%}

on death:
    delete {öldürmeödül.%victim%}
Hemen Deniyorum Fakat 20 Kill de Elmas Bot Vermesini İstiyorum Onu Nereye Yazıcam ?[DOUBLEPOST=1502125063,1502124294][/DOUBLEPOST]Denedim Çalışıyor teşekkür ederim fakat ben eşyaya ench basmak istersem nereye yazıcam ?

Hemen Deniyorum Fakat 20 Kill de Elmas Bot Vermesini İstiyorum Onu Nereye Yazıcam ?[DOUBLEPOST=1502125063,1502124294][/DOUBLEPOST]Denedim Çalışıyor teşekkür ederim fakat ben eşyaya ench basmak istersem nereye yazıcam ?
PVP SUNUULARIN SKRİPT YAZMAKTAYIM. YANİ EN ÇOK BİLDİĞİM İŞ PVP OLDUĞU İÇİN ÖYLE :). SANA YARDIMCI OLABİLİRİM HER KONUDA SKYPE EKLE BUYUR; Dartux

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl