Çözüldü PvP Serverimin Ayarları.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RyDeRHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.565
  • Etiketler Etiketler
    pvp
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RyDeRHD

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
PvP Serverimin Üzerinde Çalışıyorum Map Pluginler VS Hazır ama bazı sorunlarım & isteklerim var bana yardımcı olurmusunuz ? pluginleri atabilirim .
1-)Spawnda PvP Kapalı Olmasını İstiyorum.
2-)PvP Level Sistemi var fakat 0 levelde kalıyor ve Diamond Düşmüyor.
3-)Şuanda Yetkilililerin yetkisi çok aşırı rehber ban atabiliyor vs .
4-)Vip Sistemi Veya Donor En azından Sunucunun Parasını çıkartmamı Sağlasın .

Teşekkürler Yardımcı Olursanız Ne Mutlu Akşam Saat 8 Gibi evde olurum Cevaplarınızı bekliyorum :)

Spawnda PvP deny world guard Ile flagla kapatabilirsin, groupmanagerden yetkileri duzeltebilirsin.

1) World Guard (WG) ile yapabilirsin. Spawnı seçip (-/rg define spawn sonra -/rg redefine spawn , -/rg flag spawn pvp deny) yazarak kapatabilirsin.

2)Eklenti paketinde sorun vardır. Yenilemen veya yenisini indirmeni tavsiye ederim.

3)GroupManager'den ayarlayabilirsin.

4)Gelen paraları panel aracılıyla al.

Bu kadar :)

Hepinize Tesekkur ederim Bu Konuda biraz acemiyim yetkiler bozuluyor ben pluginleri atsam olmazmi? Donor sistemi felan ya :) bu arada köylülere dia kilic vermek istiyorum mesela 15 dia karsiligi bunu nazil yapabilirim ?skype --> writerta01

Hepinize Tesekkur ederim Bu Konuda biraz acemiyim yetkiler bozuluyor ben pluginleri atsam olmazmi? Donor sistemi felan ya :) bu arada köylülere dia kilic vermek istiyorum mesela 15 dia karsiligi bunu nazil yapabilirim ?skype --> writerta01
Köylü ticareti diyorsan Shopkeepers adlı eklentiden yapılmaktadır.

Çok Tesekkur Ederim <3
Usta Valla 2 Gündür halledemedim sorunlarimi bugün halledebiliiyiz ? Server dosyalarini Felan atarim yardim et kardeşi m :)

Çok Tesekkur Ederim <3
Usta Valla 2 Gündür halledemedim sorunlarimi bugün halledebiliiyiz ? Server dosyalarini Felan atarim yardim et kardeşi m :)
Kusura bakma fakat yardım edemem. Bir kaç dakika sonra çıkacağım, yarın halledebilirim ancak. Kolay gelsin ve video izlemeni tavsiye ederim.

Ben Acamiyacağim Bu serveri :D
teşekkürler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl