PvP Serverimde Command Block Calışmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VAlperS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.483

VAlperS

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
PvP Serverimde Command Block Calışmiyor
Acil Yardım!

server.properties dosyasına giriniz. Orada enable-commandblock: false gibisinen yazı yazması lazım. Onu true olarak değiştirip sunucunuza restart atarsanız sorun düzelecektir.

server.properties dosyasına giriniz. Orada enable-commandblock: false gibisinen yazı yazması lazım. Onu true olarak değiştirip sunucunuza restart atarsanız sorun düzelecektir.
ben onu yapdım eski komut bloklarım çalışıyor fakat komut bloğunu koyduğumda yok oluyr ben çözümünü aradım fakat bulamadım :(

Yardım icin saol ama bende buldum :3

ben onu yapdım eski komut bloklarım çalışıyor fakat komut bloğunu koyduğumda yok oluyr ben çözümünü aradım fakat bulamadım :(
//wand komutu ile nereye command block koyacaksan o bloga ilk önce sol tıklayıp sonra sag tıkla. Daha sonra " //set 137 " yazıp denermısın

//wand komutu ile nereye command block koyacaksan o bloga ilk önce sol tıklayıp sonra sag tıkla. Daha sonra " //set 137 " yazıp denermısın
Haklısın bunu düşünemedim bu yüzden yöneticisin :D

@VAlperS komut bloğunu give komutuyla tekrar almayı denedinizmi önceden envanterinizde kalanları koyarsanız kaybolur.

denedim oldu kesin oluyor komut blokları geliyor saooollll :d

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl