Muratt38
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
mericbozkurt#2650
ne yapacagımı biliyorum ancak ozel istekler doğrultusunda ilerlemek istiyorum.[DOUBLEPOST=1478267237,1478267062][/DOUBLEPOST]Dostum, Paketi 1.9+ yap daha çok tutulur. Kaliteli yap. Alıntı yapma ki kötü yorumlar almayasın. Ayriyetten pluginersen vs isen pakete neleri ekleyeceğini bilmen gerekiyor. Biri bişey istedi onu eklersin. Fakat lag yapan içerikleri kaldırmalısın. Şimdiden başarılar paketini bekliyorum.
ayrıca elimde pvp map var paylassam sıkıntı cıkarmı ?Dostum, Paketi 1.9+ yap daha çok tutulur. Kaliteli yap. Alıntı yapma ki kötü yorumlar almayasın. Ayriyetten pluginersen vs isen pakete neleri ekleyeceğini bilmen gerekiyor. Biri bişey istedi onu eklersin. Fakat lag yapan içerikleri kaldırmalısın. Şimdiden başarılar paketini bekliyorum.
fotoğrafları cekmeye baslıyorum :DHayır Sıkıntı Çıkmaz Lütfen PvP Plugin Paketini Paylaş Ve Bide Mapi
Ücretsiz map veriyorsun. Bunu v2 de verebilirdin. Ayrıca benimle çalışmak istersen skype : live:theblackbyfotoğrafları cekmeye baslıyorum :D
skypem:lifesmurat kabul et istegiÜcretsiz map veriyorsun. Bunu v2 de verebilirdin. Ayrıca benimle çalışmak istersen skype : live:theblackby
İstek attım :)skypem:lifesmurat kabul et istegi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!