PvP Kanalı açmak için gerekenler :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SSKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SSKS

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Merhabalar,bugün sizlere okuyunca PvP'ci olucağınız bi konu açıyorum.NASIL PVP'Cİ OLUNUR?
1-Yeni bir hesap açıyorsunuz,ama unutmayın açtığınız kanalın yanına mutlaka YT koyuyorsunuz.
2-Sonuna kadar açılmış FOV ayarı;

72175
arkadaşlar bi efsaneye göre yüksek FOV ayarı arkasındada hız iksiri içmezseniz pvp kanalınız kapanıyomuş,söliyim dedim.

3-Bir pvpci olucaksınız bunu yapmadan geçmeyin,bir texture pack çıkarın örneğin "xxxyoutuberpvpYT texture pack 1.8" ama sakın bu texture pack için uğraşmayın sadece ismini değiştirin :)

4-Mutlaka 3,5 defa sunucu değiştirmelisiniz.Örneğin;"arkadaşlar ben craftriseyi bırakıyorum,yani hiçbişey yapmadım illegalden yedim" gibi. (Sakın unutmayın sevmediğiniz sunuculardan ayrılırken kitlenizi o serverlara kışkırtmalısınız .)
72176
(Olm sen şimdi craftriseyi bıraktım diye video çektinya,acayip izleniceksin.)

5-Evetttt,yavaş yavaş 20K oluyoruz.İşte tebrikler 20K oldun,ama o da ne eskisi kadar izlenmiyosun,"PAT" kanala "bırakıyorum..." isimli video yükledin,oynadığın oyunu değiştirmek yerine kanalı bıraktın,baya azimlisin :) Neyse görüşürüz arkadaşlar,umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
Keşke Anlattığın gibi herşey basit olsa bro.

Olm bunu şaka amaçlı yaptım,ciddiye almayın :D

Onun yerine thanos dünyası portalı aç trendlerdesin

İroni olduğunu anlamayan kitle var. O daha komik.

Bi şeyi unutmuşsun Trol bebek bebek halınız ismi de kucuk bilmemne eger bunu yaparsanız 500 600k ya kdr yolu var .d

Bi şeyi unutmuşsun Trol bebek bebek halınız ismi de kucuk bilmemne eger bunu yaparsanız 500 600k ya kdr yolu var .d
Hemen yapıyorum haftaya bu kardeşini 700k abone adımda küçük troll olcak :D

Kücük ve troll YAN YANA gelirse 1m ye kadar yol var ama unutma Zengin fakir :)
Onu unuturmuyumya mesela bi videonun başlıgı şu Zengin bebek Fakir adamı süründürdü :D 10 m garanti

Her ne kadar ironi olsa bile artık Youtube üzerinden Minecraft kanalları ilerlemiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl