Çözüldü pvp ile alakalı plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RelaxTatlim

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
RelaxTatlim

Discord:

! Bedava Pasta#7887

merhaba ben bir sunucu açıyorum 1.19.3 sürüm ile birlikte, çok sunucuda gördüğüm ancak hiç bir şekilde arayıp bulamadığım bir plugin veya komut mu desem tam bilemiyorum
olay şu belirli bi alanda birileri pvp başlattığında güvenli bölgeye kaçamasınlar istiyorum uçarak veya yürüyerek geri ittirsin istiyorum o güvenli alan pvp olmadığı sırada rahatlıkla girip cıkabilir olsun istiyorum tek isteğim bu pvp başladığında mesela 15 saniye bi pvp süresi var o bitene kadar güvenli bölgeye kaçamasınlar istiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

deluxecombat > all

dostum bu paralı bana göre çok pahalı

merhaba ben bir sunucu açıyorum 1.19.3 sürüm ile birlikte, çok sunucuda gördüğüm ancak hiç bir şekilde arayıp bulamadığım bir plugin veya komut mu desem tam bilemiyorum
olay şu belirli bi alanda birileri pvp başlattığında güvenli bölgeye kaçamasınlar istiyorum uçarak veya yürüyerek geri ittirsin istiyorum o güvenli alan pvp olmadığı sırada rahatlıkla girip cıkabilir olsun istiyorum tek isteğim bu pvp başladığında mesela 15 saniye bi pvp süresi var o bitene kadar güvenli bölgeye kaçamasınlar istiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Combatlogx plugini kullanabilirsiniz. Bir çok extension ile istediklerinizi ayarlayabilip kullanabilirsiniz.

pvpmanger

teşekkür ederim combatlogx i kurdum gayet işime yaradı

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim =) iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl