Yardım Pvp esnasında yaşanan buglar - Anti cheat nasıl kullanılır

duckxaxa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12

Discord:

_kastntksk3oi_

Latest Log Dosyası
https://mclo.gs/lhZd706
Spark Rapor Linki
https://spark.lucko.me/4lXg6qCZf5
Öncelikle merhabalar
Spark raporu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

log dosyam
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

tps 20 olmasına rağmen benim farkettiğim kadarıyla başka bir problem olmamasına rağmen pvp esnasında oyuncular havada kalıyor takılıyor vb lag varmış gibi problem oluyor pvp esnasında nedne olabilir detaylıca yardımcı olacak varmı uzun süredir uğraşıyorum çözemedim ekstra olarak knockbacksync var aceba grim ile cakisiyor olup da takılmalar sebep olabilir mi bir de grimac nin yanına packetevents kurmak gerekirmi

Chunky ile chunkları indirdinizmi? chunklar %15 falan normal olurdu fakat %20 küsür şuanda

Ayrıca sunucundaki köylülerde şaşırtıcı bir şekilde yüksek oranlarda
Mob.aiStep() 8.19%
Brain.tick() 8.11%
Villager.customServerAiStep() 8.11%
Brain.startEachNonRunningBehavior() 6.10%
Villager.inactiveTick() 5.10%
AgeableMob.aiStep() 5.48%

Chunky ile chunkları indirdinizmi? chunklar %15 falan normal olurdu fakat %20 küsür şuanda

Ayrıca sunucundaki köylülerde şaşırtıcı bir şekilde yüksek oranlarda
Mob.aiStep() 8.19%
Brain.tick() 8.11%
Villager.customServerAiStep() 8.11%
Brain.startEachNonRunningBehavior() 6.10%
Villager.inactiveTick() 5.10%
AgeableMob.aiStep() 5.48%
Hocam towny sunucusu olduğu için köylü biraz fazla olabilir normalde değil mi herkesin townunda oluyor genelde köylü yine de fazla mi yoks towny ise okey mıdır ekstra olarak evet chunky ile indirdim chunklari aceba 1.16.5-26.x arası girilebildigi için knockbacksync ve grim birlikte çalışamıyor cakisiyorlar falan mı?

Hocam towny sunucusu olduğu için köylü biraz fazla olabilir normalde değil mi herkesin townunda oluyor genelde köylü yine de fazla mi yoks towny ise okey mıdır ekstra olarak evet chunky ile indirdim chunklari aceba 1.16.5-26.x arası girilebildigi için knockbacksync ve grim birlikte çalışamıyor cakisiyorlar falan mı?
Köylü bence biraz fazla evet. AC olarak grimac kullanmanı önermem knockbacksync'ı bi disable bırak plugman ile daha sonra dene yada direkt sil. Öyle dene çakışma ihtimali var.

paper_world_defaults.yml dosyasındada şu ayarı

tick-inactive-villagers: false

false yapınız.

Köylüler için optimizerde ayarlayabilirsin diğer dediğim cevabada bakabilirsin. İyi forumlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl