Pvp Arena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Yakın zaman da can sıkıntısından dolayı yaptığım arenayı sizlere göstermek istiyorum.

Beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz yerleri belirtirseniz kendimi geliştirme yolunda daha emin adımlar atmış olurum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Umarım daha büyük işlere adım atıcağım ancak yavaş yavaş gelişmekteyiz.

Sketchfab linkinide ekledim oradan 3d boyutlu şekilde inceleme yapabilirsiniz.

eline sağlık dost gittikçe geliştiğini gösteriyorsun yolun daim olsun

- Önceki yapılarına da yorumda bulunmuştum, buna da bulunayım.

Öncekiler gibi çok hoş bir yapı çıkarmışsın ortaya. Gün geçtikçe kendini geliştirmen çok güzel bir his. Yan kısımları kaldırıp, sadece arena olan bölümü .schematic olarak alabilirsen, birçok sunucu sahibine kolaylık sağlayacaktır. (Lobi tarzı yapı köşeleri değil de, sadece ana yapı kısmını alabilirsin.) Başarılar dilerim, daha iyi yapılarınla görmek dileğiyle. :)

- Önceki yapılarına da yorumda bulunmuştum, buna da bulunayım.

Öncekiler gibi çok hoş bir yapı çıkarmışsın ortaya. Gün geçtikçe kendini geliştirmen çok güzel bir his. Yan kısımları kaldırıp, sadece arena olan bölümü .schematic olarak alabilirsen, birçok sunucu sahibine kolaylık sağlayacaktır. (Lobi tarzı yapı köşeleri değil de, sadece ana yapı kısmını alabilirsin.) Başarılar dilerim, daha iyi yapılarınla görmek dileğiyle. :)
Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim.

Aslında sizin gibi insanların yorumları gelişmem de aktif rol oynuyor, en azından yanlışlarımı görüyorum. Ancak şuan da elimde bir iş olduğundan bu yapıyla tekrardan uğraşabiliceğimi sanmıyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl