PVP AREA Launcher - Yeni Nesil, Premium Minecraft PVP Deneyimi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alabros_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Alabros

Discord:

alabros_

PVP AREA Launcher - Yeni Nesil, Premium Minecraft PVP Deneyimi!

PVP AREA Launcher Geliştirici Günlükleri

Herkese selamlar MC-TR ailesi!
Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, oyuncularımıza en akıcı ve en şık PVP deneyimini sunmayı hedefleyen PVP AREA Launcher projemizi sizlere tanıtmaktan gurur duyuyorum. Sıradan başlatıcıların ötesine geçerek, sadece oyuna girmeyi değil, toplulukla etkileşimde kalmayı da keyifli hale getiren bir arayüz tasarladık.

İşte karşınızda "Premium Gold" temasıyla PVP AREA Client!

Tasarım ve Arayüz: Premium Gold Teması
Launcher'ı tasarlarken "sadece iş görsün" demedik, oyuncunun launcher'ı açtığı ilk andan itibaren kaliteyi hissetmesini istedik.
  • Modern Dark Mode: Göz yormayan, şık ve derinlikli bir karanlık mod.
  • Akıcı Animasyonlar: Sayfa geçişleri, buton efektleri ve menü açılışları tamamen animasyonlu.
  • Responsive Yapı: Pencereyi nasıl boyutlandırırsanız boyutlandırın, tasarım bozulmaz.

1767991383743.webp

1767991411614.webp

1767991451276.webp

Öne Çıkan Özellikler

1. Dinamik Haber Sistemi
Sunucumuzdaki yenilikleri, turnuvaları veya güncellemeleri kaçırmamanız için anlık güncellenen bir haber sistemi geliştirdik.
  • Launcher açıkken bile haberler otomatik güncellenir (30 saniyede bir).
  • Kartlara tıkladığınızda detaylı, görselli bir okuma penceresi açılır.

1767991565817.webp

1767991581949.webp

2. Sosyal Ağ ve Arkadaş Sistemi
Oyuna girmeden arkadaşlarınızın ne yaptığını görmek ister misiniz?
  • Durum Takibi: Arkadaşınızın Lobi'de mi yoksa EggWars maçında mı olduğunu anlık görün.
  • Entegre Sohbet: Launcher üzerinden arkadaşlarınıza mesaj gönderin.
  • İstekler: Tek tıkla arkadaş ekleyin/çıkarın.
  • Özel bir plugin kurmanızı gerektirir.

1767991478774.webp

1767991492700.webp

3. Gelişmiş Oyun Ayarları
Performans sizin kontrolünüzde! Ayarlar menüsünden oyun deneyiminizi kolayca kişiselleştirin:
  • RAM Yönetimi: Kaydırmalı RAM seçimi.
  • Çözünürlük ve Tam Ekran: İster pencere modunda, ister tam ekran oynayın.
  • Otomatik Giriş: Her seferinde şifre girmekle uğraşmayın.

1767991524046.webp

Teknik Detaylar
Meraklısı için biraz da mutfağından bahsedelim:
  • Altyapı: Electron JS & Node.js
  • Client Sürümü: 1.8.9 (PVP için optimize edilmiş özel client veya istenilen herhangi bir client sürümü)
  • Hile Koruması: Entegre dll injection koruması ile bellek bütünlüğü koruması sayesinde ghost hilelerini engelleyin.

Gelecek Planları
Şu an beta aşamasındayız ve sizlerden gelecek geri bildirimler bizim için altın değerinde.
  • Sesli Sohbet entegrasyonu
  • Turnuva Takvimi sayfası
  • Mağaza entegrasyonu

Sizce launcher'da başka hangi özellikler olmalı? Yorumlarınızı bekliyorum!​

Merhabalar launcher'ın arayüz tasarımını çok beğendim elinize sağlık. Bence şu an bu temelin üstüne sık kullanılan cms'lerin api'lerini entegre etmelisiniz. Mesela:

CrafterCMS için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LeaderOS için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Onun dışında UI tarafında Electron kullandığınız için uygulama açılırken geç açılma sorunları çıkabilir o yüzden v8 snapshot olayını kullanmanızı tavsiye ederim. Bu arada eğer native hile korumasını test ettirmek isterseniz bana compile edilmiş .dll dosyasını gönderebilirsiniz tersine mühendislik yapmayı deneyebilirim. İyi geliştirmeler dilerim.

Merhabalar launcher'ın arayüz tasarımını çok beğendim elinize sağlık. Bence şu an bu temelin üstüne sık kullanılan cms'lerin api'lerini entegre etmelisiniz. Mesela:

CrafterCMS için:

LeaderOS için:

Onun dışında UI tarafında Electron kullandığınız için uygulama açılırken geç açılma sorunları çıkabilir o yüzden v8 snapshot olayını kullanmanızı tavsiye ederim. Bu arada eğer native hile korumasını test ettirmek isterseniz bana compile edilmiş .dll dosyasını gönderebilirsiniz tersine mühendislik yapmayı deneyebilirim. İyi geliştirmeler dilerim.
Değerli yorumun için tekrardan teşekküerle. apileri entegre edeceğim diğer konuya gelirsek tabiki paylaşırım discorddan istek attım.

client güzele benziyor elinize sağlık öneri içinde feathar client , kunar client gibi fps boost özellik olsa iyi olur

Ellerinize sağlık, başarılı olmuş. Sadece launcher mi olacak yoksa client yapma planınız var mı?

Ellerinize sağlık, başarılı olmuş. Sadece launcher mi olacak yoksa client yapma planınız var mı?
bir arkadaşımda client geliştiriyor craftrise-sonoyuncu tarzı sunuculara özel kozmetik ve modlu.
client güzele benziyor elinize sağlık öneri içinde feathar client , kunar client gibi fps boost özellik olsa iyi olur
Son oyuncu craftrise tarzı bir client yapım aşamasında zaten hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl