Çözüldü pvp açılmıyor yardım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pp2x

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
pp2x

Discord:

.pp2x

merhaba sunucumda lobi cakmalobi ve world dunyası var lobi ve cakmalobide pvp kapanması ıcın skript yazdım onları degıstırebiliyorum kapalı oralardama ama world de pvp açılmıyor (worldguard kullanmıyorum) nasıl açabilirim her türlü mv kodlarını denedim ama olmuyor?

merhaba sunucumda lobi cakmalobi ve world dunyası var lobi ve cakmalobide pvp kapanması ıcın skript yazdım onları degıstırebiliyorum kapalı oralardama ama world de pvp açılmıyor (worldguard kullanmıyorum) nasıl açabilirim her türlü mv kodlarını denedim ama olmuyor?
Kullandığınız skript nedir ? veya world dünyasında pvp yapmaya çalıştığınızda nasıl bir hata alıyorsunuz.

server.properties dosyasını aç ve pvp=true bu kısmın böyle olduğuna da emin olmalısın

Kullandığınız skript nedir ? veya world dünyasında pvp yapmaya çalıştığınızda nasıl bir hata alıyorsunuz.

server.properties dosyasını aç ve pvp=true bu kısmın böyle olduğuna da emin olmalısın
server.propertiesden pvp=true fakat hala çalışmıyor pvp.

Ayrıca hata almıyorum sadece vuramıyoruz hata vermiyor canlılara, moblara, oyuncularada vuramıyoruz

kullandığım skript=

KOD:
on damage:
if world is "parkour":
cancel event

on damage:
if world is "lobi":
cancel event

on damage:
if world is "cakmalobi":
cancel event

on damage:
if world is "lobi":
attacker is a player
cancel event

world dunyasına etki etmiyor ama world dunyasındada pvp yok anlamadım

bak şimdi, seninle çok kısa yoldan bunu çözelim.

bunların hepsini sil ve şu kodu dene. (dört nokta koyduğum yere dört space at)
on damage:
if player's world is not "world":
....cancel event

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl