PUSU Oyun Proje Tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serdar098
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdar098

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
102
pusuu.png

Oyunumuz 3 ay sonra BETA olarak hizmet verilmesi düşünülüyor! Ekibimize Katılmak veya Sponsor Olmak İsterseniz
Discord| Qelm#8567

OYUNDA'Kİ SUNUCU MODLARI

Normal Sunucular
Pusu

Pusu Modu Kurtlar Vadisi dizisinden esinlenerek yapılmıştır
başlangıç için iki ayrı harita olucaktır

1. Sakarya Kocaeli
2. Irak

Oyun 25x25 takımlar ile oynanıcaktır oyuncular girişte askeri araçlar ile bölgelerine bırakılıcaktır. oyun içinde motor sürmek araba sürmek gibi şeyler mevcuttur.

NORMAL OYUN MODLARI

Pusu
Ölüm Oyunu
Herkes Tek
Usta Avı

SİLAHLAR

Bütün Silahlar Oyun Parası İle Alınır Sadece Özelleştirmeler Ücretli Kasalar ile Alınır!
Silahlarda yükseltme yoktur!

Rütbeler veya Leveller p2w yöntemi gibi değildir Görev Yaptıkça ve Oyun oynadıkça kasılır!

TAKIMLAR

JANDARMA TAKIMI
Polat Alemdar Memati Ömer Halis Demir Müge Anlı Kolaçan Mesut Komser Rıza Baba Hüsnü Çoban TATANGALAR TAKIMI Sedat Peker Uzun Makarna Aykut Adıyaman Keçi Yılmaz Berat Yıldız Eren Kan Berat Yıldız Ramiz Karaeski

Discord
Qelm#8567

Son Çıkan Oyun
KABUS

Sence 25x25 çok fazla değil mi? 15x15 Daha iyi olur şahsi görüşüm.

Yukarıda olan arkadaşın dediği gibi 25x25 sanki biraz fazla olmuş. Bunun dışında bu projeni baya bir beğendim ve bence tutar da ? ☕

Yukarıda olan arkadaşın dediği gibi 25x25 sanki biraz fazla olmuş. Bunun dışında bu projeni baya bir beğendim ve bence tutar da ? ☕
o farklı oyun modu fazla olması da normal hikayeli bir oyun düşünün ki call of duty de ki botlar multiplayer oyuncu gibi

Korku oyununuz olan kabus oyununu beğenmiştim bu da güzel olucak gibi görünüyor bekliyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl