Tasarım Purple - Thread Design

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elasria

Minecraft Level Designer
Elmaslar
170
Minecraft
Elasria

Discord:

Elasria

Merhaba MC-TR üyeleri!
Bugün hazırladığım Purple - Thread Design Konu tasarımının
görsellerini sizlerle paylaştım. iyi seyirler
Güzel yorumlarınızı bekliyorum. :)

konutasarımı1.png

sistemler2.png

görseller3.png

Son düzenleme:
Kendini geliştiriyor olman ne güzel, ellerine sağlık.

iyisin koçum devam

gelişir

Sistemler ve görseller kısmındaki ip ve web adresinin sağlı ve sollu olması dışında kötü bir şey görmedim.

Merhaba @Elasria öncelikle ellerine sağlık güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsın. Sistemler kısmı benim çok hoşuma gitti uyumlu olmuş. Fakat birkaç hoşuma gitmeyen kısımlar var bunları seninle paylaşacağım

- Tasarımlarında farklı fontlar ve sadece beyaz rengi yerine degrade kullanabilirsin. Yani renkler kirli beyaz gibi olsa sanki daha farklı gözükür gibi geldi bana. Ayriyeten ilk sayfanın sağ altında ki " sunucunun kalitesi yükleniyor " kısmının arkasında ki dikdörtgenin degradesini mordan - transparan olarak ayarlarsan çok daha hoş durur. Galiba siyah degrade ile birleştirmişsin ve orası çok hoş kaçmamış bence.

- Sistemlerde ki objelerin arkalarına ufak bir beyaz ışık koymalısın bence.

Başarılar dilerim <3

gayet güzel uyumlu olmuşlar başarılar kolay gelsin efendim

Merhaba @Elasria öncelikle ellerine sağlık güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsın. Sistemler kısmı benim çok hoşuma gitti uyumlu olmuş. Fakat birkaç hoşuma gitmeyen kısımlar var bunları seninle paylaşacağım

- Tasarımlarında farklı fontlar ve sadece beyaz rengi yerine degrade kullanabilirsin. Yani renkler kirli beyaz gibi olsa sanki daha farklı gözükür gibi geldi bana. Ayriyeten ilk sayfanın sağ altında ki " sunucunun kalitesi yükleniyor " kısmının arkasında ki dikdörtgenin degradesini mordan - transparan olarak ayarlarsan çok daha hoş durur. Galiba siyah degrade ile birleştirmişsin ve orası çok hoş kaçmamış bence.

- Sistemlerde ki objelerin arkalarına ufak bir beyaz ışık koymalısın bence.

Başarılar dilerim <3
Çok teşekkürler efendim sağolun dediklerinizi bir daha ki tasarımımda dikkat edeceğim. <3
gayet güzel uyumlu olmuşlar başarılar kolay gelsin efendim
Teşekkürler Efendim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl