Tasarım Purple Thread Design | STOCK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erscyus

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
146
Minecraft
erscyus

Discord:

erscyus

Selamlar, MC-TR!
Uzun zamandır tasarım piyasasına ara vermiş, uzak kalmıştım.
Tekrardan buralarda son gaz devam etme kararı aldım, önerilerinizi
ve görüşlerinizi bekliyorum. Sorularınız için discord veya DM'den yazabilrsiniz.

1-page.png
2-page.png
3-page.png
4-page.png

1700087056848.png

Şuradaki kısımlar kaymış sanırım, onun dışında sade ve şık görünüyor başarılar.

Şuradaki kısımlar kaymış sanırım, onun dışında sade ve şık görünüyor başarılar.
Sanırsam boyutlarla alakalı oldu, büyük bir sorun değil stock yaptık şimdilik şahışa yapınca isteğe göre hallederiz orasını sonradan, görüşünüz için teşekkürler iyi akşamlar hocam.

Dikdörtgenlerin kalınlığı dışında bir sorun görülmüyor güzelllll

Özellikle tipografi üzerine çalışırsanız güzel olacak gibi duruyor başarılar.

Eline sağlık, mükemmel!

Alternatifi olan onlarca tasarımdan farkı nedir? Tarihler 2024'e yaklaştı ancak bu tasarımı 2019'daki tasarımlardan özel kılan tek bir yan yok. Tabii ki inovasyon beklemiyorum ancak son yıllarda yapılan tüm tasarımlardaki(size özel demiyorum) backgroundlarda sürekli aynı patternler; aynı shapeler; aynı düzen sizce de sıkmadı mı artık? Bulabilirseniz eski Anathory ve Majoras tasarımlarını inceleyerek 3-4 yıl önce bile bunlardan çok daha iyi şeyler yaptıklarını görebilirsiniz ve örnek alabilirsiniz. Artık bu alanın gelişmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü yerinde bile saymıyor, geriye gidiyor.

Alternatifi olan onlarca tasarımdan farkı nedir? Tarihler 2024'e yaklaştı ancak bu tasarımı 2019'daki tasarımlardan özel kılan tek bir yan yok. Tabii ki inovasyon beklemiyorum ancak son yıllarda yapılan tüm tasarımlardaki(size özel demiyorum) backgroundlarda sürekli aynı patternler; aynı shapeler; aynı düzen sizce de sıkmadı mı artık? Bulabilirseniz eski Anathory ve Majoras tasarımlarını inceleyerek 3-4 yıl önce bile bunlardan çok daha iyi şeyler yaptıklarını görebilirsiniz ve örnek alabilirsiniz. Artık bu alanın gelişmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü yerinde bile saymıyor, geriye gidiyor.
Arkadaşında dediği gibi benim tarzım değil ve bana biraz bu tasarımlar çocuksu geliyor, biraz daha sade ve yukardada denildiği gibi tipografiye özen gösterirsen daha iyi olacaktır hocam, başarılar.

Mor Renge Bayılıyorum Birde Burada Görünce Daha Çok Bayıldım Yani Bir Eksikte Çarpmadı Gözüme Ben Açımdan Gayet Başarılı Olmuş Elinize Kolunuza Sağlık

Mor Renge Bayılıyorum Birde Burada Görünce Daha Çok Bayıldım Yani Bir Eksikte Çarpmadı Gözüme Ben Açımdan Gayet Başarılı Olmuş Elinize Kolunuza Sağlık
Görüşün için teşekkürler!

Sanırsam boyutlarla alakalı oldu, büyük bir sorun değil stock yaptık şimdilik şahışa yapınca isteğe göre hallederiz orasını sonradan, görüşünüz için teşekkürler iyi akşamlar hocam.
"büyük bir sorun değil" cümlesini kurmanız çok kötü oldu. Sektör sadece tasarım değil her alan olursa olsun böyle bir düşünce olmamalı. Bir işi yaparken/yaptıktan sonra hatanın olduğunu bile bile görmezden geliyorsanız gelişemezsiniz. Gene de size kalmış, başarılar.

"büyük bir sorun değil" cümlesini kurmanız çok kötü oldu. Sektör sadece tasarım değil her alan olursa olsun böyle bir düşünce olmamalı. Bir işi yaparken/yaptıktan sonra hatanın olduğunu bile bile görmezden geliyorsanız gelişemezsiniz. Gene de size kalmış, başarılar.
Yanlış anlamışsınız baya, "büyük bir sorun değil" cümlesi uğraştıracak, yeniden yapmayı gerektirecek, imajı sarsacak bir olay olmadığını ve satışa sunulduğu zaman ona göre düzenleneceği kasdetmek istedim. Hele ki ve hele ki var sayalım bir sorun oluştu es geçecek değilim, yaptığım tasarımı zaten ilk önce benimde beğenmem ve içime sindirmem önemli kendi yemediğimi başkalarına itelemem. Burada ki yorumları göze almayacak veya kötü yorumlara karşı nefret duyacak olsam bu platforma zaten atmam bana müşteri yer yer ulaşıyor. Amacım kitlenin tarzının nasıl olduğunu öğrenmek ve daha iyi neler çıkartılabileceği hakkında görüş almaktır. Saygılarımı sunar, iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl