Q
Quenya
Ziyaretçi
senin konu tasarımını eleştirdiğim için mi bu kuyruk acısıHep aynı hoş görünmeyen şeyler kullanmışsın beğenmedim umarım gelişirsin. Hep aynı kullanmayı bırakmanı öneriyorum
Fontlar hiç hoş gözükmüyor.Ekli dosyayı görüntüle 166955 aynı şekilde buda. emek vermemişsin bana göre.
Hayır o konu tasarımı bana ait değil hoş gözükmüyor herşey aynı "Kuyruk" acısı dediğin şeyi anlamamışsın ahahahasenin konu tasarımını eleştirdiğim için mi bu kuyruk acısı
senin konu tasarımını eleştirdiğim için mi bu kuyruk acısı
eleştiri demek;
eymenozerr
Teşekkürler, orası boş kalıyordu ben de bu şekil bir şey yaptım :)Burayı geliştirirsen çok güzel olabilir. Onun dışında çok güzel olmuş ellerine sağlık. Kendini geliştirirsen çok güzel bir tasarımcı olabilirsin ?
Ekli dosyayı görüntüle 166959
emek vermemişsin bana göre.
Hep aynı kullanmayı bırakmanı öneriyorum
Hep aynı hoş görünmeyen şeyler kullanmışsın beğenmedim umarım gelişirsin. Hep aynı kullanmayı bırakmanı öneriyorum
Fontlar hiç hoş gözükmüyor.Ekli dosyayı görüntüle 166955 aynı şekilde buda. emek vermemişsin bana göre.
Teşekkürler.Daha dün başlayan kişiler kendilerini tasarımcı sanmaya başlamış, fontu beğenmemen kişinin emek vermediğini göstermez, daha şeffaf eleştiriler yapmalısın.
Ben beğendim, fontlar olsun tasarımın genel işleyişi olsun, renk uyumu olsun her şeyiyle göze hitap ediyor. Fakat bu geliştirilemeyeceği anlamına gelmez. Örneğin giriş kısmında bulunan beyaz dikdörtgenin arkasındaki siyah dikdörtgen oraya yakışmamış ve tasarımın şemasını bozmuş. O kısıma siyah dikdörtgen yerine güzel bir çerçeve yapabilirdin, gibi birçok eleştiri yapılabilir. Gelişmene bak ancak tasarım işlerinden çok beklentin olmasın, Photoshop indiren tasarım yapıyor.
Teşekkürler.Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!