Tasarım Purple | Konu tasarımı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Q

Quenya

Ziyaretçi
Giriş.png

Hakkımızda.png

Sistemler.png

Tüm eleştirilere açığım, yorumlarınızı bekliyorum:)​

Hep aynı hoş görünmeyen şeyler kullanmışsın beğenmedim umarım gelişirsin. Hep aynı kullanmayı bırakmanı öneriyorum
Fontlar hiç hoş gözükmüyor.
1617354438131.png
aynı şekilde buda. emek vermemişsin bana göre.

Burayı geliştirirsen çok güzel olabilir. Onun dışında çok güzel olmuş ellerine sağlık. Kendini geliştirirsen çok güzel bir tasarımcı olabilirsin ?
1617355957513.png

Önce konuya yorum yapayım. Güzel başlayıp kötü ilerlemiş fontlar geliştirilebilir.

Şimdi @Tema'ya göz atalım:

emek vermemişsin bana göre.

Bir tasarıma verilen emeği sorgularsanız sizin tasarıma verdiğiniz emeği de sorgularlar ve işin içine dışarıdan bakış girilirse her tasarım zaten 30 dakika, 1 saat falan sürebilir olay onu yapmak değil onu düşünmek.

Bu linkteki tasarımı bu konudaki tasarımdan daha iyi bulup satışa çıkarmışsınız komik.

Hep aynı kullanmayı bırakmanı öneriyorum

ve burada böyle demişsin ama satışa çıkardığın tasarımda aynı rig 3 defa kullanılmış.

Son düzenleme:
Renk uyumunu beğendim. Elinize sağlık.

Hep aynı hoş görünmeyen şeyler kullanmışsın beğenmedim umarım gelişirsin. Hep aynı kullanmayı bırakmanı öneriyorum
Fontlar hiç hoş gözükmüyor.Ekli dosyayı görüntüle 166955 aynı şekilde buda. emek vermemişsin bana göre.

Daha dün başlayan kişiler kendilerini tasarımcı sanmaya başlamış, fontu beğenmemen kişinin emek vermediğini göstermez, daha şeffaf eleştiriler yapmalısın.

Ben beğendim, fontlar olsun tasarımın genel işleyişi olsun, renk uyumu olsun her şeyiyle göze hitap ediyor. Fakat bu geliştirilemeyeceği anlamına gelmez. Örneğin giriş kısmında bulunan beyaz dikdörtgenin arkasındaki siyah dikdörtgen oraya yakışmamış ve tasarımın şemasını bozmuş. O kısıma siyah dikdörtgen yerine güzel bir çerçeve yapabilirdin, gibi birçok eleştiri yapılabilir. Gelişmene bak ancak tasarım işlerinden çok beklentin olmasın, Photoshop indiren tasarım yapıyor.

Daha dün başlayan kişiler kendilerini tasarımcı sanmaya başlamış, fontu beğenmemen kişinin emek vermediğini göstermez, daha şeffaf eleştiriler yapmalısın.

Ben beğendim, fontlar olsun tasarımın genel işleyişi olsun, renk uyumu olsun her şeyiyle göze hitap ediyor. Fakat bu geliştirilemeyeceği anlamına gelmez. Örneğin giriş kısmında bulunan beyaz dikdörtgenin arkasındaki siyah dikdörtgen oraya yakışmamış ve tasarımın şemasını bozmuş. O kısıma siyah dikdörtgen yerine güzel bir çerçeve yapabilirdin, gibi birçok eleştiri yapılabilir. Gelişmene bak ancak tasarım işlerinden çok beklentin olmasın, Photoshop indiren tasarım yapıyor.
Teşekkürler.

Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl