Mehmet_27
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 22
- Minecraft
- Mehmet27
Discord:
mehmet_27
- Minecraft Sürümleri
- 1.8-1.19
PunishManager
Merhabalar. Piyasada bulununan ücretsiz en çok kullanılan ceza eklentileri artık sıktı ve eskimeye başladılar. Onların yerine var olanlarin iyileri ise ücretli ve pahalı. Sizlere sıfırdan kendim geliştirdiğim ceza eklentim PunishManager i tanıtıp önereceğim. (Tanıtım konusunda iyi değilimdir.)
Eklenti çoğu ceza eklentisinde bulunan temel basit ban mute kick tempban gibi komutlara sahiptir. Diğer eklentilerin ekstra ücretler ile veya saçma addonlar ile sağladığı çoğu özelliği size tek jar dosyası ile sunar.
Özellikler
Komutlar
İndirme ve Kurulum
İndirme linki:
Kurulum: Sadece jar dosyasını plugins klasörünüze koyun ve sunucuyu başlatın. Gerekli tüm dosyalar kurulduktan sonra yapılandırma dosyalarını kendinize göre düzenleyin ve bitti.
Gereksinimler
Bir adet Spigot, Bungeecord veya Velocity sunucu
Java 1.8 veya daha üstü
Protocolize [Sadece gui için, zorunlu değil]
İletişim
Discord sunucusu: //
Merhabalar. Piyasada bulununan ücretsiz en çok kullanılan ceza eklentileri artık sıktı ve eskimeye başladılar. Onların yerine var olanlarin iyileri ise ücretli ve pahalı. Sizlere sıfırdan kendim geliştirdiğim ceza eklentim PunishManager i tanıtıp önereceğim. (Tanıtım konusunda iyi değilimdir.)
Eklenti çoğu ceza eklentisinde bulunan temel basit ban mute kick tempban gibi komutlara sahiptir. Diğer eklentilerin ekstra ücretler ile veya saçma addonlar ile sağladığı çoğu özelliği size tek jar dosyası ile sunar.
Özellikler
- Çevrimiçi ve çevrimdışı mod için UUID desteği.
- Tüm komutlar oyuncu ismi veya uuid ile kullanılabilir.
- Daha önce sunucunuza katılmış ancak çevrimdışı olan oyuncuları cezalandırabilirsiniz.
- Çoklu dil desteğine sahiptir. Mesajlar oyunculara seçtikleri dilde gönderilir. Oynatıcının dilinde bir dil dosyası yoksa, belirttiğiniz varsayılan dil dosyasındaki mesajlar kullanılacaktır.
- Gelişmiş sekme tamamlamaları(tab complete).
- Bir oyuncu cezalandırıldığında, discord'daki belirli bir kanala embed mesajları gönderebilirsiniz(Tüm cezalar için olan embedler tamamen özelleştirilebilir).
- /punish komutu ile arayüz kullanarak yapılandırmadan eklediğiniz hazır şablonlar ile oyuncu cezalandırma.
- Tüm cezalar için yer tutucular "cezalandırılan oyuncunun adı, cezanın operatör adı, ceza türü, cezanın kalan süresi, cezanın gerçekleştiği sunucu" gibi değerleri kullanabilirsiniz.
- İsterseniz mysql veya yerel(h2) bir veritabanı kullanabilirsiniz.
- Oyuncuların kendilerini cezalandırmasını önleyebilirsiniz.
- İsterseniz daha önce sunucuya giren herkesin isimlerini sekme tamamlamalarında gösterebilirsiniz.
- Oyuncuların muteliyken kullanmasını istemediğiniz komutları yasaklayabilirsiniz.
- Tüm sunucudan atılma mesajları özelleştirilebilir(yasaklanınca veya kicklenince gibi).
- /check komutu ile oyuncunun mevcut durumunu görebilirsiniz.
- Eklentinin yapılandırma dosyalarını tek komutlarını hızlı bir şekilde yeniden yükleyebilirsiniz.
- Genel arayüz yönetimi için kullanışlı bir gui (
gerektirir)(Bungeecord üzerinde bile sadece tek jar ile gui açabilirsiniz).Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- İstenmeyen durumların önüne geçmek için belirlediğiniz oyunculara karşı cezalandırma komutlarının kullanılmasını engelleyebilirsiniz.
- Tek bir jar dosyası ile hem Bungeecord, Velocity hem de Spigot üzerinde çalışır.
- Proxy sunucuları için eklentiyi sadece Bungeecord/Velocity eklenti klasörüne koymanız yeterlidir.
Komutlar
- punish <oyuncu>: Oyuncuyu bir GUI aracılığıyla önceden tanımlanmış şablonlarla cezalandır.
- ban <oyuncu> [sebep]: Bir oyuncuyu yasaklar.
- tempban <oyuncu> <süre> [sebep] : Bir oyuncuyu geçici olarak yasaklar.
- ipban <oyuncu> [sebep] : Oyuncunun ip adresini yasaklar.
- mute <oyuncu> [sebep] : Bir oyuncuyu susturur.
- tempmute <oyuncu> <süre> [sebep] : Bir oyuncunun geçici olarak susturur.
- kick <oyuncu> [neden] : Bir oyuncuyu sunucudan atar.
- unban <oyuncu> : Oyuncunun yasağını kaldırır.
- unmute <oyuncu> : Oyuncunun susturmasını kaldırır.
- unpunish <oyuncu> : Oyuncunun tüm cezalarını kaldırır .
- check <oyuncu> : Bir oyuncunun mevcut durumunu kontrol eder.
- changereason <id> <sebep>: Cezanın sebebini değiştirir .
- punishmanager: Eklentinin ana komutu, aynı zamanda ana GUIyi açar.
- punishmanager reload: Eklentiyi yeniden yükler.
- punishmanager help: Yardım komutu.
İndirme ve Kurulum
İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kurulum: Sadece jar dosyasını plugins klasörünüze koyun ve sunucuyu başlatın. Gerekli tüm dosyalar kurulduktan sonra yapılandırma dosyalarını kendinize göre düzenleyin ve bitti.
Gereksinimler
Bir adet Spigot, Bungeecord veya Velocity sunucu
Java 1.8 veya daha üstü
Protocolize [Sadece gui için, zorunlu değil]
İletişim
Discord sunucusu: //
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: