PunchNW & Buqra Sorunsalı - Hakkımda suçlamalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xMargue

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
50
Minecraft
xMargue

Discord:

xMargue#1881

Herkese merhaba, bugün sizi böyle bir şey ile rahatsız ettiğim için üzgünüm fakat bu kadar çirkin bir konu ya dönünce bende herkes öğrensin diye buraya konu açmaya karar verdim.

Buqra adında ki arkadaş, bir ara Chroke.com'da barınıyordu ve sunucusunda optimize sorunu vardı. Kendisine 8-9 kişi ekibimiz ile müdahale etmeye kalktık fakat arkadaş "Paketim optimizeli, siz bilmiyorsunuz" vb. kelimeler söyledi. Akşam'a doğru bize Azure'den aldığı makinenin adresini attı ve sunucuya girdik. Sunucuda 4 kişiydik ve TPS değerleri 19.54, 19.58, ve 19.67 tarzındaydı ara ara 16 olduğunu bile gördük. Ertesi gün arkadaş Chroke.com'dan ayrılıp, Govizyon.com'a sunucusunu taşıdığını duyurdu. Bizde hiçbir şey yazmadık fakat, arkadaşa "sunucu işleri nasıl gidiyor?" yılışık, bilgisiz vb. dedi ve buradan anlamıştım artık olay büyüyecekti. Bende o sıra yemek yediğim için gece mesaj attım ve konuya "Oo, Naber bilgili çocuk?" diyerek girdim. "Aleyküm selam" yazdı ve bende "Selamün aleyküm demedim" yazdım. Orada yine yılışık demeye devam etti ve "Yılışık mı?" deyip random attım. Bana bir resim attı sunucusu 100 online iken ben çünkü "20 online görüyorum hep, sen bana 100+ oyuncu çekiyorum" demiştin dedim. 100 online iken ss attı ve bu ss sana mı girsin, ailene mi yoksa? dedi ve sakinliğimi ordada korudum. Bende MineRose adlı sunucumun 151 online iken ss attım ve Chroke & Yoda makinesi ve 20TPS alıyorum demiştim. Kendisi ben çok bilgiliyim havalarında fakat fazla bilgisi olduğunu sanmıyorum.

Şimdi gelelim küfür olayına, dün gece saatlerin de @Anathory bana bir ss attı ve bende sabah gördüm. Bardağı taşıran durum buydu. Yapmadığım bir şeyi, gidip arkadaşlarıyla konuşup ismini xMargue yaptırıp, küfürler etti. Bakın şimdi onunla konuştuğum tarihte 1 kere bile küfür etmediğimi görürsünüz, bunca sene bu piyasa da yer aldım kiminle nasıl konuşacağımı bildiğim için bu tarz adamlara argo bile kullanmak olmaz. Kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi tanıtırlar..

sahte küfür.png

Ben hiçbir zaman hiçbir kimseye başka firmaya mı geçtin diye yazmam, arkasından böyle kelimeler de etmem. Bu arkadaş kendisini zeki sanıp, insanları böyle kötüleyecek böylelerine inanmayın tavsiyemdir. Şimdi gelelim özel konuşmalara, bu kadar konuştum özel konuşman yok mu diyeceksiniz tabii ki var.

1..png

2..png

3..png
4..png

1594279992294.png

1594280001877.png

Arkadaş mesajlarını temizleyip sanki o seste konuşuyor ben kendi kendime konuşuyorum gibi göstermiş. Burada ki sslerden anlarsınız. Arkadaş hakkın da bugün gün için de karakola gidip ifade vereceğim. Sonuç beklediğim gibi olmaz ise hakkında hukuki işlemler başlatacağım.

Gördüğünüz gibi bugün ki olayımız da bu kadar. Govizyon.com firması ile aram da hiçbir muhabbet geçmedi fakat bu arkadaş govizyonu bahane ediyor. Böylesi kişilerin sunucusu fazla uzun sürmez kapanır. Kapalı da şuan zaten :) Tekrardan dediğim gibi Govizyon ile hiçbir sorunum veya bağım yoktur arkadaş kendi çapında eğleniyor.

Ekli dosyalar

• 2..png
    2..png
    27,3 KB · Görüntüleme: 87
fark

çok biliyorsunuz dostum zaten ss leri silmek sizin işiniz ettiginiz kufurler v.b dostum milletin ekmegiyle oynamayı bırakın bence benim tps sorunumu cozemediniz ve kendi makinenizdebenim tpsm 1.10 civarlarında iken azurede 19.87 idi boşa gelip burda bana tantana yapmayın
Buğracım tatlım, biz sana 1-2 saat boyunca yapman gerekeni söyledik fakat sen dediklerimizin hiçbirini uygulamadın ve hala bize laf yapmaya devam ettin. Milletin ekmeği ile oynamak gibi bir durum söz konusu değildir, eklenti paketinde olan sorunu hosting firmasının makinelerine yükleyip host değişiyorsun ve firmaların ekmeği ile oynuyorsun! burda asıl hatalı olan sensin. 2-3 Hosting değiştirdin ve tps'in hala düşük.

fark

çok biliyorsunuz dostum zaten ss leri silmek sizin işiniz ettiginiz kufurler v.b dostum milletin ekmegiyle oynamayı bırakın bence benim tps sorunumu cozemediniz ve kendi makinenizdebenim tpsm 1.10 civarlarında iken azurede 19.87 idi boşa gelip burda bana tantana yapmayın
Merhabalar Buqra Bey, sizinle bizzat biz de ilgilendik. Hep beraber oturup sunucunuzda yapılması gereken şeyleri denetleyip konuştuk. Suçlayıcı ve alaycı tavırlarınızdan dolayı yaşadığımız sıkıntıyı bizim kadar sizde biliyorsunuz elbet. Ben bu tavrınızın sizin o anda sahip olduğunuz baskıcı tavırla sonuç alamadığınız için gerçekleştiğini düşünüyorum. Kendinize çok iyi bakın, müşteri rolünüzü de insanlara kötüleyerek değil yaşadıklarınızı tavrınızla anlatarak sahip olabilirsiniz. Bu karalama kampanyanıza destek sunmuyorum. Özel fork kullanıyorum, Atom kullanamam dedikten günler sonra önerdiğimiz AtomSpigot almak için Yooniks isimli geliştiriciden AtomSpigot kullanmaya başlama şeklinde düşünce değişiklikleriniz de bizim haklı olduğumuzun kanıtıdır.

dostum malmısın veya gerizekalılık varmı * * açıp bana optimize diyen sen ve bende optimize var diyorum * * iş yapıyorsun siz gidin milletin ekmegiyle oynayın aga size yakışan o
Paketinizde optimize yoktu ve gittiğiniz birçok hosting paketinizi incelemek istedi. Timings raporu alıp size yapmanız gereken şeylerden bahsettik. Azure'de bile anlık tps düşüşleriniz 13-14TPS'e düşüyordu 5 kişide. Paketinizde optimize olduğunu düşünüyorsanız bütün forumdaki eklenti yapımcılarına Timings raporunuzu gönderebilirsiniz.

Paketinizde optimize yoktu ve gittiğiniz birçok hosting paketinizi incelemek istedi. Timings raporu alıp size yapmanız gereken şeylerden bahsettik. Azure'de bile anlık tps düşüşleriniz 13-14TPS'e düşüyordu 5 kişide. Paketinizde optimize olduğunu düşünüyorsanız bütün forumdaki eklenti yapımcılarına Timings raporunuzu gönderebilirsiniz.

bana o sırada küfür ettiginizide bu kadar emin bir yolla yazmanızı rica ediyorum.

bana o sırada küfür ettiginizide bu kadar emin bir yolla yazmanızı rica ediyorum.
Tabii, o sırada suçlayıcı tavırlarınız ve tehditkar yapınızdan dolayı bir yetkilimiz küfür etti. Kendisi ayrıca Chroke.com ile bağlantısını kesti. Biz sadece müşterilerimizi düşünüyoruz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

xMarque'nin küfür ettiğini ben görmedim, sizin de gördüğünüzü sanmıyorum. En son kendisi kanıt istiyordu.

Tabii, o sırada suçlayıcı tavırlarınız ve tehditkar yapınızdan dolayı bir yetkilimiz küfür etti. Kendisi ayrıca Chroke.com ile bağlantısını kesti. Biz sadece müşterilerimizi düşünüyoruz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

xMarque'nin küfür ettiğini ben görmedim, sizin de gördüğünüzü sanmıyorum. En son kendisi kanıt istiyordu.

şuan bile yalan soyliyorsunuz helal olsun devamkee.

şuan bile yalan soyliyorsunuz helal olsun devamkee.
Tamamdır Buqra Bey, forum yetkilileri de umarım aynı şeyi düşünüyordur. Dürüst ve güvenilir olan ekibi karalamak ne kolay sizler için değil mi? Lütfen benim yukarıda yazdığım öneriler, TPS değerleri hakkında da yalan diye söylenim oluşturun. Paketinizi incelememize izin vermediğinizi, Timings raporunda size hiç yönerge sunmadığımızı da yalan diyin.

Tamamdır Buqra Bey, forum yetkilileri de umarım aynı şeyi düşünüyordur. Dürüst ve güvenilir olan ekibi karalamak ne kolay sizler için değil mi? Lütfen benim yukarıda yazdığım öneriler, TPS değerleri hakkında da yalan diye söylenim oluşturun. Paketinizi incelememize izin vermediğinizi, Timings raporunda size hiç yönerge sunmadığımızı da yalan diyin.

dostum gidip xmargue abiniz bana tps bizdense 3 ay odiycegini soylemiti ve kufur etmişti yalansa bunlar siz bir host olmayın bir zahmet

dostum gidip xmargue abiniz bana tps bizdense 3 ay odiycegini soylemiti ve kufur etmişti yalansa bunlar siz bir host olmayın bir zahmet
Evet, TPS'in bizden olmadığını size kanıtlar nitelikte şeyler sunduk. Siz ise sorunun makinede olduğunu söyleyip açtığınız Azure makinesinde 5 kişide TPS'in 14-15'e düştüğünü gördüğünüz.

boş yapamanıza gerek yok hosting işini bırakmanız sizin için daha karlı olucaktır
müşteriler için işimizden vazgeçmemize gerek yok. Teşekkürler değerli yorumunuz için.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl