oktayarass
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Oktay
Discord:
Oktay
Hepinize merhabalar dostlar ben Ruling, Pumkincraft adlı sunucumuz için işinde profesyonel ekip arkadaşlarımızı arıyoruz.
Sizlerden beklediğimiz özellikleri ve diğer şeyleri konumuzda okuyarak bulabilirsiniz.
Forum kuralları gereği sunucu discordunu bırakamayacağım.
Bana ulaşarak discord'a ulaşabilirsiniz. Yetkili alımı için özelden sizlerle ilgileneceğim.
ücretsiz olacak bir ekip arkadaşı arıyorum. (ilerde server geliştikçe güzel birşeyler yaparız)
SİZDEN BEKLEDİKLERİMİZ
Sizlerden beklediğimiz özellikleri ve diğer şeyleri konumuzda okuyarak bulabilirsiniz.
Forum kuralları gereği sunucu discordunu bırakamayacağım.
Bana ulaşarak discord'a ulaşabilirsiniz. Yetkili alımı için özelden sizlerle ilgileneceğim.
ücretsiz olacak bir ekip arkadaşı arıyorum. (ilerde server geliştikçe güzel birşeyler yaparız)
SİZDEN BEKLEDİKLERİMİZ
- Olgun olmanız, yaşına göre olgun ve düzgün düşünebilen bireyler olmanız. (Önemli!)
- Olayları soğukkanlı ve akıllı bir şekilde karşılamanız.
- İşinizi ciddi yapmanız ve lakayıt şekilde tavırlardan kaçınmanız.
- Sunucuyu gerçekten sevip oyuncularla ilgilenmeli.
- Sunucuda mümkün olduğu kadar aktif olmalı. (Önemli!)
- Towny Bilgisi iyi derecede olan.(Önemli!)
- Öncelikle; ortamımız aile ortamı gibidir. Her türlü sorunda bizlerle çekinmeden konuşabilirsiniz. Tüm yetkili arkadaşlarımız ile dostluk çerçevesinde yolumuzu devam ettirmeyi planlıyoruz.
- 3x Rehber: Sunucuda fazla zaman geçirebilecek, oyuncularla problem yaşamayacak ve işine tecrübeli kişileri arıyoruz.
- Kişisel Discord Adresim: pumkin1380
Son düzenleme: