Tanıtım PUBG'nin Mobil Oyunu Çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
301
3EJJdM.jpg

PUBG Artık telefon da oynanabilenecek!

Yemek yediğinden dolayı PUBG'den uzak kalıyorsan , işte çözüm. PUBG'nin Mobil Versiyonu .
1J03PY.jpg

Bu ne anlama geliyor ?
PUBG'nin mobil versiyonu için çalıştığı duyuruldu.Evet, İlk olarak Çin'de yayınlanacak ama (Muhtemel) Tüm Dünya'da Yayınlanabilir!PUBG Çin'de yasaklı olduğu halde '' Tencent '' Adlı yetkili, Oyunu değiştirip Çin için farklı bir sunumunu yapacağını belirtti.

XPppnD.png

Kaynak ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yaptığım çeviri bire bir çeviri değildir. Sizin anlayacağınız bir dil de açıklamak istedim.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Zaten PUBG'nin mobil için bir oyunu bulunuyor. Çinliler tarafından yapılmış bir şekilde... İsmi farklı olsa da tüm Android cihazlarında kullanılabiliyor. Sadece biraz araştırma gerektiriyor ;)

Zaten PUBG'nin mobil için bir oyunu bulunuyor. Çinliler tarafından yapılmış bir şekilde... İsmi farklı olsa da tüm Android cihazlarında kullanılabiliyor. Sadece biraz araştırma gerektiriyor ;)
Dostum , dediğin oyunlar bizzat kendim oynuyorum. Çıkarılan Oyunlar '' BAŞKA FİRMA ! '' benim bahsettiğim PUBG.Beni yargılayıp araştırma gerektiriyor diyene kadar konuyu keşke güzel bir şekilde okusaydın. :)

Dostum , dediğin oyunlar bizzat kendim oynuyorum. Çıkarılan Oyunlar '' BAŞKA FİRMA ! '' benim bahsettiğim PUBG.Beni yargılayıp araştırma gerektiriyor diyene kadar konuyu keşke güzel bir şekilde okusaydın. :)
Üyelerle etkileşim tarzını beğenmemiş olsam da; sonuçta bir bilgi sundum okuyuculara. Araştır der iken Android Marketlerde bulunması zor bir oyun olarak araştır dedim.

Üyelerle etkileşim tarzını beğenmemiş olsam da; sonuçta bir bilgi sundum okuyuculara. Araştır der iken Android Marketlerde bulunması zor bir oyun olarak araştır dedim.
Nasıl bir tavır sergilediysen , öyle karşılığını alırsın. Hayat böyledir :). Fizik de Etki - Tepki kuvveti vardır. Yere ne kadar bir basınç yapıyorsan.Yer de aynı şekil sana karşılık verir.Sana karşı olan tavrım bu ise , konuşma tarzındandır.

Nasıl bir tavır sergilediysen , öyle karşılığını alırsın. Hayat böyledir :). Fizik de Etki - Tepki kuvveti vardır. Yere ne kadar bir basınç yapıyorsan.Yer de aynı şekil sana karşılık verir.Sana karşı olan tavrım bu ise , konuşma tarzındandır.
NE UZATTINIZ BE MAŞALLAH !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl