Haber PUBG Mobile'a 11. Sezon Güncellemesi & Harita Geldi!

Yeni sezon güncellemesi hoşunuza gitti mi?

• Evet, gerçekten hoş güncelleme olmuş.

Oy: 0 0,0%
  • Maalesef, daha iyisini bekliyordum :(

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

PUBG Mobile'a 11. Sezon Güncellemesi & Harita Geldi!
Yepyeni oyun haritaları ve güncellemeler ile tanışmaya hazır mısınız?
Selam değerli forum okurları, bugün sizlerle birlikte PUBG Mobile'a geçtiğimiz günlerde oyuna gelen yepyeni bir sürüm güncellemesi daha hakkında olabildiğince detaylı bir şekilde konuşacağız. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde piyasaya giriş yapan PUBG, gerek mobil platformlarda gerekse de telefonda oldukça ilgi görmüştü. Şu son zamanlarda ise PUBG ve buna benzer Battleground oyunların güncellemeleri halen gündemden düşmek bilmiyor. Her neyse PUBG Mobile'a gelen 11. sezon güncellemesiyle birlikte birçok yeni özellik ve oyun haritası geldi. Gelin bu güncellemeleri inceleyelim.

kv_1.jpg

PUBG Mobile'a Yepyeni Bir Oyun Haritası Geldi!
Bildiğiniz gibi sizlere az önce bir harita bahsetmiştim. İşte bu haritanın ismi, "Town" olarak resmen geçiyor. Türkçesiyle de, "Kasaba" diyebiliriz. "Ya peki bu harita tam olarak neyin nesi?" gibisinden aklınıza takılan sorular olabilir. İlk olarak bu haritanın yeni bir oyun modu ile geldiğini söylemekte fayda var. Tabii ki de bu oyun modunun gelmesiyle birlikte oyunun hayranları oyun heyecanını 2 kat daha zirvelerde yaşayacak. Her şeyi anladığınızı varsayarak, sizlere bu oyun modundan bahsedeceğim. Öncelikle bu modumuz sizlere bahsettiğim yeni harita kapsamında 2 takımdan oluşacak. Bu takımlar ise kırmızı ve mavi olarak ayrılacak. Takımların amaçları ise rakip takımlarının üslerini ele geçirmek olacak. Büyük ihtimal bu cümleyi duyduktan sonra aklınıza direkt olarak, "League Of Legends" oyunu gelmiştir. Aynı zamanda bu takımların 3'er adet takım üsleri bulunacak ve bu rakip takımlar bu üslerin tamamını ele geçirmek zorunda değiller. Ya nasıl mı? Oyunun belirlediği kurala göre yalnızca rakip takımların 2'şer adet üs ele geçirmesi yeterli olacak. Peki ya her şey bu harita ve mod ile sınırlı mı? Tabii ki de hayır. Bu yeni gelen 11. sezon güncellemesiyle birlikte oyuna birbirinden farklı birçok eşya ve değişikler sunuldu. Son olarak Vikendi haritasında kullanılan, "Kar Motoru" oyunun mobil sürümünü de geçtiğimiz günlerde dahil edildi ki oyun hayranları bu yeni gelen güncellemeden oldukça memnun kaldı. Peki ya siz beğendiniz mi?

pubg-mobile-guncellemesi-ile-yeni-harita-geldi-2.jpg

PUBG Mobile'a Yeni Bir Silah Güncellemesi Geldi!
Bu sizlere bahsettiklerimizin yanı sıra PUBG Mobile, yeni gelen 11. sezon güncellemesiyle birlikte Groza silahının gücünü "Takımlı Arena" adını verdiği modda azalttı. 11. sezon güncellemesinin öncesine Groza adını verdiğimiz silah 48 hasar veriyordu. Güncelleme sonrasında ise Groza isimli silahımız yaklaşık 45 hasar veriyor. Oldukça açık konuşmak gerekirse silah hasarları arasında pek fark yok ama oyunda oldukça pek profesyonel konuma gelen oyuncular için büyük bir sıkıntı oluşturabileceğinin düşüncesindeyim. Bu konu hakkında düşüncelerinizi mutlaka yorumlar kısmında bekliyor olacağım. Sizce oyun geliştiricileri, "Silahın gücünü azaltmakta doğru bir hamle mi yapmış yoksa yanlış mı?" yorumlara yazın. Bu söylediklerimize ek olarak PUBG Geliştiricileri, 11. sezon için yeni üye olan oyuncuları da düşündü ve yepyeni ödüllere imza attı. Yeni oyuncular, 11. sezon içerisinde eskisine göre çok daha fazla ödül kazanma imkanını yakalayacak. Üstüne üstlük Team Arena ve Payload gibi oyun modlarında da çok daha fazla ödül ve gizemli eşyalar için şansa dayalı imkanlar sunacak. Bunun yanı sıra gelen 11. sezon güncellemesiyle birliktede artık oyunun görev ve rehber ekranı değişti. Yeni gelen tablolar ile birlikte oyunun oyuncuları, bu bahsettiğimiz bölümleri daha kolaya indirgenmiş şekilde kullanabilecek.

senjata-andalan-pro-player-pubg.jpg

PUBG Mobile'in 11. Sezon Güncellemesi
Buraya kadar oyunun yenilikleri, haritaları ve silahları hakkında detaylıca konuştuk. Şimdi ise sıra oyunun yeni sezonunu çok daha yakından incelemeye geldi. Aşağıya koyduğum video sayesinde oyunun 11. sezonunu rahatlıkla inceleyebilir ve bu yeni sezon güncellemesi hakkında çok daha bilgi sahibi olma imkanına sahip olabilirsiniz. Videoyu izledikten sonra 11. sezon güncellemesi ve haritası hakkında olumlu veya olumsuz öz düşüncelerinizi mutlaka belirtmeyi unutmayın. Burada makalemizin sonuna geldik. Sizlere hazırladığım bu makaleyi sonuna kadar okuyan herkese ama çok teşekkür ederim. :))

1578845411964.png

1578845472212.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Pubg mobil oynamıyorum ama güzel bir haritaya benziyor bir gün üşenmezsem indiricem pubg lite ve denicem :))

Pubg mobil oynamıyorum ama güzel bir haritaya benziyor bir gün üşenmezsem indiricem pubg lite ve denicem :))

Şahsen bende oynamıyorum. Dahası 6-7 ay önce okul nedeniyle oynamayı bırakmıştım ki birazda sıkmıştı ki bence de güzel harita olmuş.

Açık Konuşmak Gerekirse Pubg Mobile Oynamıyorum. Ve Çevremde Oynayan İnsanlar Yüzünden Oyuna Bir Ön Yargım Var.

Fakat Bu Güncelleme, Baya Dikkat Çekici.​

Açık Konuşmak Gerekirse Pubg Mobile Oynamıyorum. Ve Çevremde Oynayan İnsanlar Yüzünden Oyuna Bir Ön Yargım Var.

Fakat Bu Güncelleme, Baya Dikkat Çekici.

Evet, gerek oynayan kitle gerekse de oynayış tarzları ciddi anlamda insanları sıkıyor ki bende son 6-7 aydır oyunu oynamıyorum :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl