Çözüldü PUBG Minecraft Version 1.0 Yakında ✔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
maxresdefault.jpg

Battle Royale
Selam millet evet gene ben. Şu zamanlarda çok fazla battle royale oynayan var. Yani gördük bizde minecraft versionunu yapalım.
Paket içi özellik olarak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.
Paketin şuanki EUR göre en az 120 TL'Ye satılacağını bildirelim. Ancak bir zaman sonra ucuzluyabilir!

Hangi Sunucularda Aktif Şuan?
Hypixel gibi sunuculara gidip battle royale'in keyfini yaşiyabilirsiniz. Lakin şuan premium hesabı olmayan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz var.
Ben bunu hem kendi sunucuma, hemde insanların görüp ve beğenip satın alması için yayınlıyacağım.
Sizden istediğim bir kaç şey var tabi; Fiyat kaç TL olsun, Araba eklensinmi, Shot yani silah özelliği olsunmu gibi gibi sorular istiyorum.
Türkiyede bir ilke ne dersiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DC: Puding#1088​

Tavsiyem, küçük sunuculara satılmasın yani bu gün olan yarın olmayan sunucularda olmasın bu özellik bunun dışında Bilgisayarları kötü olan kardeşlerimizede özel optimizasyonlu bişey yaparsan sevinirim, iyi çalışmalar.

Tavsiyem, küçük sunuculara satılmasın yani bu gün olan yarın olmayan sunucularda olmasın bu özellik bunun dışında Bilgisayarları kötü olan kardeşlerimizede özel optimizasyonlu bişey yaparsan sevinirim, iyi çalışmalar.
Zaten map ağır olmiyacak. Normal klasik pubg mapleri gibi olucak.

Vay be, rastgele tanıştığım arkadaşım... Tanımışsındır umarım :D Gerçekten güzel olur. Türk sunucularında böyle bir oyun modunu görmekten mutluluk duyar büyük bir zevkle oynarız.

Vay be, rastgele tanıştığım arkadaşım... Tanımışsındır umarım :D Gerçekten güzel olur. Türk sunucularında böyle bir oyun modunu görmekten mutluluk duyar büyük bir zevkle oynarız.
Aynen dostum. Ancak türkiyede işte böyle şeylerin olması gerekli. Katılıyorum sana.

Başarılı.

Günümüzde bir çok şey sayesinde MineCraft'a her şeyi ekler olduk.
Bu gayet iyi bir şey.
Seni de takdir ettim açıkçası!
Kimse böyle bir şeye kalkışmaz, üşenir yani.
Eğer bir yardım olacaksa seslenmen yeter uçarak gelirim dostum.
Bir de paketin fiyatını arttırıp daha büyük +500 +600 en az online alan sunuculara satmanı öneririm.
Her yerde görüpte kalitesi düşsün istemeyiz değil mi?
Başarılar :)

Günümüzde bir çok şey sayesinde MineCraft'a her şeyi ekler olduk.
Bu gayet iyi bir şey.
Seni de takdir ettim açıkçası!
Kimse böyle bir şeye kalkışmaz, üşenir yani.
Eğer bir yardım olacaksa seslenmen yeter uçarak gelirim dostum.
Bir de paketin fiyatını arttırıp daha büyük +500 +600 en az online alan sunuculara satmanı öneririm.
Her yerde görüpte kalitesi düşsün istemeyiz değil mi?
Başarılar :)
Dostum o ne güzel bir yorum, ama o senin güzelliğin. <3 :)

PUBG diye bize HunerGames modunu yutturmayın tek isteğim bu. Oyuna silahlar bandaj medkit araba sonra zehirli gazla bir süre sonra alan daralması vs eklenirse büyük rağbet görür.

Texrure Packı ile birliktemi yapıyorsunuz nasıl olcak , kendinden tex olan bi paket yok sanırım yanlışsam duzeltım.

Texrure Packı ile birliktemi yapıyorsunuz nasıl olcak , kendinden tex olan bi paket yok sanırım yanlışsam duzeltım.
TexurePack ekler miyiz bilmiyoruz. Ancak ekipe bağlı. :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

PUBG diye bize HunerGames modunu yutturmayın tek isteğim bu. Oyuna silahlar bandaj medkit araba sonra zehirli gazla bir süre sonra alan daralması vs eklenirse büyük rağbet görür.
Hahaha, aynen öyle dostum. Araba hariç çoğu istediğin şey var. :)

TexurePack ekler miyiz bilmiyoruz. Ancak ekipe bağlı. :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hahaha, aynen öyle dostum. Araba hariç çoğu istediğin şey var. :)
Araba ekleme şansınız varmı?
Eğer eklenirse sunucular akın akın dolacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl