Paylaşım PUBG Lite | Olası Hatalar Ve Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forgean

c'est la vie.
Elmaslar
239
Minecraft
Forgean

Discord:

Forgean#7305

70686

1. Global Shader & Cooked Content Hatası

PUBG Lite'ın çalışması için DirectX 11 gereklidir. Eğer bu hatayı alıyor iseniz DirectX 11 güncel olmayabilir. DirectX'in güncel olduğundan emin olun.

70693

2. DX11 feature level 10.0 is required to run the engine

PUBG Lite oyununda bu hatayı alıyor iseniz ekran veya grafik kartınız DirectX 11'i desteklemiyordur.

3. Fatal error (Assertion Failed) hatası

Eğer bu hata mesajını alıyorsanız ekran kartınız ısınmış veyahut fanı tozlanmıştır. Bu sorunları hallettiğiniz halde hala bu hatayı almaya devam ediyorsanız ekran kartı sürücünüzü kaldırmanız ve yeniden yüklemeniz en doğrusu olacaktır.

70695

4. NVIDIA GeForce Hatası

Eğer PUBG Lite oyununda böyle bir hata mesajı alıyorsanız ekran kartı sürücünüz güncel değildir. Ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz gerekmektedir.

70696

5. Launcher.exe - Bad Image hatası

Böyle bir hata alıyor iseniz Microsoft Visual C++ doğru yüklenmemiştir ve onu silip tekrardan yüklemeniz gerekmektedir.

70697

Microsoft Visual C++.Net Framework 4.5.2DirectX 11
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bugünkü konumda PUBG Lite oyununun olası hatalarını ve çözümlerini belirttim.
Umarım hoşunuza gitmiş ve yararlı bir konu olmuştur.
Görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Güzel anlatım ve yararlı bir konu ihtiyacı olanlara rehber niteliğinde olmuş..​

tebrikler güzel anlatım olmus

Oyun yeni çıkmasına rağmen aşırı hata var. Ben oyuna girdikten 20 saniye sonra oyundan atılıyorum..

ben indirdim yine hata verıyor

Zaten Lite'nin sitesinde olan çözümler. Genede emek.. Süper!

Güzel ve bilgilendirici bir konu ancak benim gibi pubg oynamayanlar var ise pek işlerine yaramaz :)

Bendeki sıkıntı buglar, paraşüt 100 mt erken kapanıyor ve çakılıp ölüyorum. Sanırım grafikler en düşükte olduğu için ama ondan değilse mutlaka düzeltiilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl