Pub Craft | Play.pubcraft.net

Çağrı - PubCraft

Play.PubCraft.Net
Elmaslar
18
JPEG_20190907_200139.png

Wa1WGG.jpg

ip: play.pubcraft.net
site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Görseller
2019-09-20_22.15.07.png
2019-09-20_22.15.20.png
2019-09-20_22.16.28.png
2019-09-20_22.16.44.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Haritalar hoş sistemler biraz daha eklenebilir güzel gibi yarın girerim derslerim biterse

Klasik bi skyblock alıntı mapler başarılar.

Konu tasarımı hoş. Haritalar güzel gibime geldi. Sistemler gelişmeli. Başarılar moruq

Konu Tasarımı Güzel ama Keyubuya ait.
Mapler Güzel olmuş ama sistemleri beğenemedim.

Başarılar Diliyorum.​

Bildiğimiz sunuculardan pek fazla farkını göremedim. Bu arada hazır konu tasarımı yerine kendine has konu tasarımı yaptırabilirsiniz.

Güzel başarılı bi sunucu hemde emek haritalarıda güzel emek verilmiş karşınıza çıkan ve size zarar veren şahsiyetlere elinizin tersi ile cevapları verin ve Sunucunuz bol oyuncu ve eğlenceli olur inşallah

Güzel başarılı bi sunucu hemde emek haritalarıda güzel emek verilmiş karşınıza çıkan ve size zarar veren şahsiyetlere elinizin tersi ile cevapları verin ve Sunucunuz bol oyuncu ve eğlenceli olur inşallah
Değerli Yorumun İçin Teşekürler.

başarılı bir sunucu gibi görmüyorum. ismimi çalan sunucu :9

Son düzenleme:
Eğer gelişip piyasada kalmak istiyorsan kendine özgü birşeyler yapman gerek.İnsanların senin sunucuda oynaması için bir neden gerek.Klasik bir skyblock'un dışına çıkman gerek bence başarılar.

Eğer gelişip piyasada kalmak istiyorsan kendine özgü birşeyler yapman gerek.İnsanların senin sunucuda oynaması için bir neden gerek.Klasik bir skyblock'un dışına çıkman gerek bence başarılar.
Yorumun İçin Teşekür Ederim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl