Çözüldü Pterodactyl Panelli VPS Servera Nasıl Mod Paketi Yüklerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Un1know
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 352
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Un1know

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Un1know

Discord:

jerchioswain

Bir sağlayıcıdan satın aldım ve arkadaşlarımla mesela dawncraft oynamak istiyorum. Nasıl sunucu kuracağım. Destek sistemleri berbat olduğu için çözümü forumda arıyorum?

bazı mod paketlerinin kendi server paketi oluyor onu alıp senin svdeki sunucu klasörünün içine atıp configleri ayarlayarak yapabilirsin
curseforgede mod paketinin sayfasına gir - files e gir - orda eğer koymuşlarsa olur
örnek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

en aşağıda server files diye koymuş adam tıklıyıp indirebilirsin
eğer bulamazsan mod paketindeki bütün modları tek tek kurup modlu server açmayı öğrenerek kendin manuel açman gerekir

bazı mod paketlerinin kendi server paketi oluyor onu alıp senin svdeki sunucu klasörünün içine atıp configleri ayarlayarak yapabilirsin
curseforgede mod paketinin sayfasına gir - files e gir - orda eğer koymuşlarsa olur
örnek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

en aşağıda server files diye koymuş adam tıklıyıp indirebilirsin
eğer bulamazsan mod paketindeki bütün modları tek tek kurup modlu server açmayı öğrenerek kendin manuel açman gerekir
tmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl