İnceleme Psychonauts 2 - Ön İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Psychonauts 2 - Ön İnceleme
Aksiyona hazır mısınız?

Aksiyon ve macera oyunlarını sever misiniz? Bu tür oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göre gibi gözüküyor. Psychonauts adlı oyunumuzun ilk serisi 2005 yılında çıktı. Bu oyunun ilk serisi çok olumlu yorumlar toplamıştı. Oyunun 2. serisi adeta Reddit gibi büyük platformlarda tartışma konusu oldu. O zaman hemen oyun hakkında detaylara geçelim.

BE85B09093B1095D623E046C3BFDC82667922DC6

Psychonauts 2 İnceleme
Xbox'a bağlı olan Double Fine Productions şirketi, Psychonauts 2 adlı oyunu üzerinde neredeyse uzun yıllardır uğraşıyor. Kısa zaman içerisinde oyunun birçok platform üzerinde yayınlanması bekleniyor. Konu aldığımız bu oyunun şimdilik tek kişilik seçeneği olduğu biliniyor. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde oyunun çok kişili seçeneği olup olmayacağının belli olması bekleniyor. Oyunun konusuna geldiğimiz zaman Razputin Aquato adlı ana karakterimiz var. Bu karakterimiz oyunun 1. serisinde de ana karakter olarak ön görülmüştü. Oyunun hayranları yine Raz'ın ana karakter olmasına çok sevinmişti.

337529.jpg

Oyunun 1. serisinde ana karakterimizin amacı Psychonauts Headquarters bölgesine gidebilmekti. Ana karakterimiz Psychonauts Headquarters bölgesine gittikten sonra bu bölgenin hiç de tahmin ettiği gibi olmadığını anlamıştı. Karakterimiz asıl şimdi oyunun başladığını fark ediyor. Oyunun macerasının en yükseklerde olduğu zaman oyunumuzun burada 1. serisi sona eriyor. Oyunun 2. serisinde, serinin kaldığı yerden aynı aksiyon ve macera ile devam etmesi bekleniyor.

Psychonauts 2 Ne Zaman Çıkacak?
Bildiğiniz gibi oyunumuz 2005 yılında ilk serisini çıkarmıştı. Oyunun hayranları kısa bir süre içerisinde bu oyunu bitirmişti. Oyunun 2. serisinin E3 2015 konferansında çıkacağı duyurulmuştu. Şu an 2019 yılında olmamıza rağmen halen oyun satış platformlarına sunulmamış durumda gözüküyor. Bunun nedeni ise oyuna yeterli bütçe vs. ayrılamadığından bunun üstüne oyun şirketinin başka önemli oyunlar üzerinde çalışmasından dolayı oyun günümüze kadar durmadan ertelendi. E3 2019 konferansında ise oyunumuzun demo hali hayranlarına sunuldu. E3 2019 konferansında oyunun demo hali beğeni topladı.

76368

Tam tarihi belli olmamasına rağmen oyunun kesin olarak 2020 yılında birçok platform için çıkacağı açıklandı. Kısacası bu oyunun hayranlarının 2005 yılından yana 14 yıllık hasreti çok yakın zaman içerisinde bitecekmiş gibi gözüküyor. Konu aldığımız bu oyunun geliştirici şirketi Xbox'a yakın olduğundan dolayı Google Stadia'ya birkaç ay içerisinde eklenebilir.

Psychonauts 2 Tanıtım Videosu
Oyunumuzun tanıtım videosunu aşağıda olan videodan izleyebilirsiniz.

Psychonauts 2 Oynanış Videosu
E3 2019 konferansında canlı olarak oyunun 12 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

Psychonauts 2 Grafik Yorumum
Oyunun tanıtım ve oyun oynanış videosunu izlediğimiz zaman oyunun grafikleri hakkında net bir yorum yapabiliyoruz. İlk olarak oyunun ilk serisi ile ikinci serisi arasında olan grafik farkında büyük bir fark var. Oyunumuzun 2. serisinin grafik bakımından daha hoş ve nazik bir şekilde olduğunu düşünüyorum. Psychonauts 2'yi günümüzün oyunlarının grafik seviyesi ile karşılaştırdığımız zaman 1 veya 2 tık üzerinde olduğunu rahat bir şekilde söyleyebilirim. Özellikle E3 2019 konferansında canlı olarak yayınlanan oynanış videosunu izlerken grafik detayları çok dikkatimi çekti. Oyun hakkında fazlasıyla kısıtlı bilgilere sahip olmamıza rağmen oyunun 4K çözünürlüğe sahip grafik desteğine sahip olabileceğini düşünüyorum.

Psychonauts-2_E3-2019_Screenshot1.jpg

Psychonauts 2 Ön Sipariş
Şu an oyunumuz hakkında kısıtlı bilgilere sahip olduğumuzdan dolayı oyunun ön siparişi ve fiyatları hakkında sizler gibi bilgi sahibi değiliz. Bu arada oyunumuzun Steam, Microsoft Store, Xbox One, Linux, Mac OS ve Amazon gibi platformlar üzerinde satılması bekleniyor. Oyunun geliştiriciliğini yapan Fine Productions şirketi hakkında bilgi sahibi olmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ss_76c8bac20ceb6f143c6647d289e9e4183366087b.1920x1080.jpg

Psychonauts 2 Sistem Gereksinimleri
Yıllardır piyasa içerisinde satışı sunulması beklenen bu oyunun sistem gereksinimleri adeta merak konusu olmuştu.

• Psychonauts 2 İdeal Sistem Gereksinimleri
  • Önerilen İşlemci : Athlon Equivalent veya Intel Pentium III
  • Bellek Gereksinimi : 256 MB RAM oyun için idealdır.
  • Bilgisayar İşletim Sistemi : Windows Vista, Windows 98, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ( 32-64 bit )
  • İdeal Ekran Kartı : 64 MB Ekran Kartı, GeForce 3, ATi Radeon 8500 ve DirectX 9 Üstü Destekli Ekran Kartı
  • Yerel Disk Bölümü ( C/D Disk ) : 4 GB yer oyunumuz için ideal.

• Psychonauts 2 Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
  • En Uygun İşlemci : AMD Ryzen 5 1600X 3.6 Ghz veya Intel Core i3-8100 3.60 GHz
  • Bellek Gereksinimi : 4 GB RAM oyun için idealdır.
  • Bilgisayar İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8, Windows 10 ( 32-64 bit )
  • İdeal Ekran Kartı : ATI Radeon 9600 veya GeForce FX 5600
  • Yerel Disk Bölümü ( C/D Disk ) : 6 GB yer oyunumuz için ideal.

image-asset.jpeg

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel ve başarılı bir anlatım olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl