Bulundu PrumenCraft Geri Döndü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altay KARAPARS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Herai
3 Admin 2 mod 5 rehber 5 mimar arıyorum

Ad/Soyad :
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) :
Skype adresin :
Olmak istediğin yetki :

Ad/Soyad : ÖmerFarukDalga
Bilgilerin : 4 sw de mimar 3 sw de admin 3 sw de rehber 1sw sahibi
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : evet oldum kendi serverimde
Skype adresin : OmerGG
Olmak istediğin yetki : mimar

Sunucu hakkında keşke bilgi verseydin ne sunucusu olacak alımlar için kriterlerin neler diye, sunucunuzda başarılar.

Ad/Soyad: Çağrı Sinan Tomak
Bilgilerin: 2.5 Bilememdim 3 Yıldır Minecraft Oynuyorum.Oynarkende Birden Fazla Bilgi Öğreniyorum Tabikide Komut Bilgim Falzadır.Pluginlerden Anlarım Ama Çok deil %50 Falan Haksız Yere Ban Mute Atmam Oyunculara Değer Veririm.Küfür Etmem Oyunculara Ve Yöneticiye SAygı duyarım .
Daha Önce Bir Serverde Yetkili Oldunmu: OLdum GevezeOyuncu 'da Provanas'ta 1 Sw wardı Rehber olmuştum İsmini Hatırlayamıyorum.Birde Kendi Serverimi Yönetmiştim Fakat Kapattım.
Skype Adresin: Çağrı Sinan Tomak Türk Bayraklı
Discord Adresin: ▪ ◼ ⬛ ™๖̶̶̶ζ͜͡Sinan™ ⬛ ◼ ▪#3548
Olmak İstediğin Yetki: Admin

Sunucu hakkında keşke bilgi verseydin ne sunucusu olacak alımlar için kriterlerin neler diye, sunucunuzda başarılar.
Sunucu Hub server eski bir server yeniden açtım
Faction&Skyblok&Pvp&HungerGames&SG&SkyWars
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ad/Soyad : ÖmerFarukDalga
Bilgilerin : 4 sw de mimar 3 sw de admin 3 sw de rehber 1sw sahibi
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : evet oldum kendi serverimde
Skype adresin : OmerGG
Olmak istediğin yetki : mimar

İncelenmeye alındınız.

Bilgilerin: 2.5 Bilememdim 3 Yıldır Minecraft Oynuyorum.Oynarkende Birden Fazla Bilgi Öğreniyorum Tabikide Komut Bilgim Falzadır.Pluginlerden Anlarım Ama Çok deil %50 Falan Haksız Yere Ban Mute Atmam Oyunculara Değer Veririm.Küfür Etmem Oyunculara Ve Yöneticiye SAygı duyarım .
Daha Önce Bir Serverde Yetkili Oldunmu: OLdum GevezeOyuncu 'da Provanas'ta 1 Sw wardı Rehber olmuştum İsmini Hatırlayamıyorum.Birde Kendi Serverimi Yönetmiştim Fakat Kapattım.

Kabul Edildi.

Son düzenleme:
Ad/Soyad : Mert
Bilgilerin : 4 yıldır Profesyonel olarak Skript Kodluyorum.
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : Saysam bitmez :)
Skype adresin: Suat.aktas28
Discord adresin: Mert#5074
Olmak istediğin yetki : Sunucuna Minigame (ücretli) veya sana özel skript (ücretli) kodlarım. Şuan hazırda 4 adet minigame bulunmakta. Yakında Mine:GO adlı yeni oyunum geliyor. Oyunu görmek istersen belirtirsin.

Son düzenleme:
Ad/Soyad : Mert
Bilgilerin : 4 yıldır Profesyonel olarak Skript Kodluyorum.
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : Saysam bitmez :)
Skype adresin: Suat.aktas28
Discord adresin: Mert#5074
Olmak istediğin yetki : Sunucuna Minigame (ücretli) veya sana özel skript (ücretli) kodlarım. Şuan hazırda 4 adet minigame bulunmakta. Yakında Mine:GO adlı yeni oyunum geliyor. Oyunu görmek istersen belirtirsin.

Kabul edildi.

Kabul edildi.

İstek at skype yada discorddan ordan konuşalım

Ad/Soyad : Egemen Gül
Bilgilerin : Discord; jossian#9923
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : LegendCraft gibi büyük sunucularda yetkili oldum ve kendi sunucumda vardı bir aradalar oradan kazandığım bilgilerde fazla
Skype adresin : jossian (skype'a fazla bakamıyorum discordta daha fazla bakıyorum)
Olmak istediğin yetki : Admin olmaz ise Rehber

Ad/Soyad : Emre Seymen
Bilgilerin : Discord'da detaylı birbirimizi tanıyabiliriz.
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : Çok sunucu'da görev yaptım isimlerini hatırlamıyorum.
Skype adresin : AdvocatBey
Olmak istediğin yetki : Admin

Ad/Soyad : Arda Şengüler
Bilgilerin : 6 yıldır Minecraft oynuyorum 3 yılım adminlik ile 1 yıl mimarlık 2 yılda skripterlık ile geçti
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : ScreamCraft(SKRİPTER VE ADMİN)
Discord adresin : ! »Kënwäÿ Bëÿ#5393
Olmak istediğin yetki : Admin (eğer skripter lazımsa SKRİPTER da olur )

Ad/Soyad : Berke Barış Ender
Bilgilerin : Rehber olmak için geldim daha önce birçok serverda rehber,moderatör,admin ve kurucu oldum saygılıyım size yardımcı olacağımı düşünoyurum
Daha önce bir serverde yetkili oldun mu ( Olduysan hangi server ) : GevezeOyuncu,DreamNetwork
Skype adresin : Discord Kullanıyorum :_Berkender_#6110
Olmak istediğin yetki : Rehber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl