Çözüldü proxy lost connection hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.020
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Proxy lost connection hatası alıyorum sunucum da arkadaşlar oyuncular girerken proxy lost connection hatası veriyor sizce neyden kaynaklı olabilir.

VPN Kullanıyorlarsa korumadan dolayı verir. VPN 'siz sunucuya girmeyi denesinler.

Merhabalar. Konuyu açmasını ben istedim.
VPN İle Alakası yok

Böyle gün ortasında 1 kişi girince her kezi atıyor. Konsolda oyuncuları atarken şöyle bir hata veriyor: Princeatom lost connection: Internal Exception: net.minecraft.util.io.netty.handler.codec.EncoderException: java.lang.RuntimeException: An internal error occured.

Ama oyundakilere [Proxy] Lost connection diye gözüküyor.

Mesela Darksız1 diye bir oyuncu oyuna girince herkezi atıyor. O oyuna girmez ise sorun yok ama oyuna girince herkezi kickliyor. Ne yapmam gerek ?

BungeeCord yönetim dosyanızı (config.yml) bizimle özel mesajdan veya buradan paylaşırmısınız?
(İstediğiniz yerleri gizleyebilirsiniz.)

Config.yml bir sıkıntı yok. Herhangi bir sorunda yok şefim. Öğrenmek istediğin diziyi atarsan paylaşabilirim.

Buna benzer bir sıkıntı daha önce 2004lerde yaşamıştım. Sorun job eklentisinin max lvline ulaşması ve hatali chunkta bulunmasiyla alakaliydi.

Sunucunuz BungeeCord ise BungeeCord dizinindeki yönetim dosyası

Ekran Alıntısı.PNG

Hata bu arkadaşlar.

Maalesef hangi satırı istiyor isen verebilirim ama bu config işi seni çözüme ulaştırmaz toplamda 5 oyun var 2 oyunda bu hatayı alıyorum.[DOUBLEPOST=1483374068,1483374005][/DOUBLEPOST]
Buna benzer bir sıkıntı daha önce 2004lerde yaşamıştım. Sorun job eklentisinin max lvline ulaşması ve hatali chunkta bulunmasiyla alakaliydi.
Şefim Teşekkürler. Ama 5 oyun var 2 oyunda bu hata oluyor skyblock-faction da oluyor factionda job var ama skyblock da yok ozaman skyblock başka sebepten dolayı oluyor.[DOUBLEPOST=1483374294][/DOUBLEPOST]Ve Sunucu İşletim Sistemi Windows iken böyle bir şey olmuyordu. Lunix geçirdim diye oldu sizce lunix ile alakası var mı ?

Maalesef hangi satırı istiyor isen verebilirim ama bu config işi seni çözüme ulaştırmaz toplamda 5 oyun var 2 oyunda bu hatayı alıyorum.[DOUBLEPOST=1483374068,1483374005][/DOUBLEPOST]
Şefim Teşekkürler. Ama 5 oyun var 2 oyunda bu hata oluyor skyblock-faction da oluyor factionda job var ama skyblock da yok ozaman skyblock başka sebepten dolayı oluyor.[DOUBLEPOST=1483374294][/DOUBLEPOST]Ve Sunucu İşletim Sistemi Windows iken böyle bir şey olmuyordu. Lunix geçirdim diye oldu sizce lunix ile alakası var mı ?
Bir Oyuncu Girince 5 Oyundan Mesela Sadece Skyblocka girdiğinde skyblocktan atıyorsa mapine chunkfix dene.nitradoda bu seçenek var fakat spawnınızın altındada chunk var ise spawnıda siler.Bunu Bir Deneyin Pek Fazla Düzeliceğini Sanmıyorum Çünki Proxy Diyor Şöyle Yapalım Sunucunuz Belliki VDS 5 Oyundan Mesela Skyblockun şuanki portu 1435 Siz bu port numarasını 15351461 gibi bir port yapın.çok gizli olsun yani genellikle bulunamicak olsun.Yaptıktan sonra spigot.yml veya bukkit.yml'nin içinde bungeecord true yazar onu false yapın zaten false ise birde true yapın deneyin.Oyuncuların Sadece Skyblocktaki ip numaraları aynıysa yani bungeecord kısmında host yerine localhost falan yazdıysanız genellikle böyle sorun çıkar örnek veriyorum lobide gidin bir oyuncuya /seen <player> yazın ve orda oyuncunun ip numarası yazar başka bir oyuncu daha gelsin tekrar aynı komutu girin eğer ki ip numarası aynıysa dediğim gibi portu uzun bulunamicak bir seçenek yapın ve öyle deneyin. İyi Sunucular İnşallah Çözümünü Bulursunuz.

Yardımıcı olmadı :(

Güncell + + +

Semih7716[DOUBLEPOST=1483744559,1483743147][/DOUBLEPOST]Güncel + + +[DOUBLEPOST=1483750510][/DOUBLEPOST]Renacr <3 Seni seviyorum skpye üzerinden sorunu çözdün. Teşekkürler. Sorun SkinRestore plugini yüklüydü kaldırdım düzeldi.

Semih7716[DOUBLEPOST=1483744559,1483743147][/DOUBLEPOST]Güncel + + +[DOUBLEPOST=1483750510][/DOUBLEPOST]Renacr :<3: Seni seviyorum skpye üzerinden sorunu çözdün. Teşekkürler. Sorun SkinRestore plugini yüklüydü kaldırdım düzeldi.
Eywallah Sağolasın Önemli Değil Önemli Olan Türkün Kazanması. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl