- Elmaslar
- 2.020
- Minecraft
- TheGaMeLiFe_HD
Discord:
BloodyX#4069
BloodyX#4069
BloodyX#4069
Sunucunuz BungeeCord ise BungeeCord dizinindeki yönetim dosyası
Maalesef hangi satırı istiyor isen verebilirim ama bu config işi seni çözüme ulaştırmaz toplamda 5 oyun var 2 oyunda bu hatayı alıyorum.[DOUBLEPOST=1483374068,1483374005][/DOUBLEPOST]Sunucunuz BungeeCord ise BungeeCord dizinindeki yönetim dosyası
Şefim Teşekkürler. Ama 5 oyun var 2 oyunda bu hata oluyor skyblock-faction da oluyor factionda job var ama skyblock da yok ozaman skyblock başka sebepten dolayı oluyor.[DOUBLEPOST=1483374294][/DOUBLEPOST]Ve Sunucu İşletim Sistemi Windows iken böyle bir şey olmuyordu. Lunix geçirdim diye oldu sizce lunix ile alakası var mı ?Buna benzer bir sıkıntı daha önce 2004lerde yaşamıştım. Sorun job eklentisinin max lvline ulaşması ve hatali chunkta bulunmasiyla alakaliydi.
Bir Oyuncu Girince 5 Oyundan Mesela Sadece Skyblocka girdiğinde skyblocktan atıyorsa mapine chunkfix dene.nitradoda bu seçenek var fakat spawnınızın altındada chunk var ise spawnıda siler.Bunu Bir Deneyin Pek Fazla Düzeliceğini Sanmıyorum Çünki Proxy Diyor Şöyle Yapalım Sunucunuz Belliki VDS 5 Oyundan Mesela Skyblockun şuanki portu 1435 Siz bu port numarasını 15351461 gibi bir port yapın.çok gizli olsun yani genellikle bulunamicak olsun.Yaptıktan sonra spigot.yml veya bukkit.yml'nin içinde bungeecord true yazar onu false yapın zaten false ise birde true yapın deneyin.Oyuncuların Sadece Skyblocktaki ip numaraları aynıysa yani bungeecord kısmında host yerine localhost falan yazdıysanız genellikle böyle sorun çıkar örnek veriyorum lobide gidin bir oyuncuya /seen <player> yazın ve orda oyuncunun ip numarası yazar başka bir oyuncu daha gelsin tekrar aynı komutu girin eğer ki ip numarası aynıysa dediğim gibi portu uzun bulunamicak bir seçenek yapın ve öyle deneyin. İyi Sunucular İnşallah Çözümünü Bulursunuz.Maalesef hangi satırı istiyor isen verebilirim ama bu config işi seni çözüme ulaştırmaz toplamda 5 oyun var 2 oyunda bu hatayı alıyorum.[DOUBLEPOST=1483374068,1483374005][/DOUBLEPOST]
Şefim Teşekkürler. Ama 5 oyun var 2 oyunda bu hata oluyor skyblock-faction da oluyor factionda job var ama skyblock da yok ozaman skyblock başka sebepten dolayı oluyor.[DOUBLEPOST=1483374294][/DOUBLEPOST]Ve Sunucu İşletim Sistemi Windows iken böyle bir şey olmuyordu. Lunix geçirdim diye oldu sizce lunix ile alakası var mı ?
Skype Adresinizi Verin Daha Detaylı Yardım Edeyim.Yardımıcı olmadı :(
Güncell + + +
Eywallah Sağolasın Önemli Değil Önemli Olan Türkün Kazanması. :)Semih7716[DOUBLEPOST=1483744559,1483743147][/DOUBLEPOST]Güncel + + +[DOUBLEPOST=1483750510][/DOUBLEPOST]Renacr :<3: Seni seviyorum skpye üzerinden sorunu çözdün. Teşekkürler. Sorun SkinRestore plugini yüklüydü kaldırdım düzeldi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!