MrSpy
DreamTeam - Yönetici
- Elmaslar
- 49
Discord:
MrSpy#0112
arkadaş küfür ima etmemiş ki? neyi kast etmek istediniz? :)küfür imasında bulunmanız hiç hoş değil.
MrSpy#0112
arkadaş küfür ima etmemiş ki? neyi kast etmek istediniz? :)küfür imasında bulunmanız hiç hoş değil.
Minezoid#4994
arkadaş küfür ima etmemiş ki? neyi kast etmek istediniz? :)
MrSpy#0112
silmek istemiş olabilir.
silmek istemiş'i acaba yanlış okumuş olabilir misiniz?Silk Touch ipeksi dokunuş
Minezoid#4994
silmek istemiş'i acaba yanlış okumuş olabilir misiniz?
Küfür ima etmedim, yalan mı?
Koskoca sunucunun yedek almaması saçma 5 aylık emek ggşimdi konuyu hortlatıyorum öncelik ile provanas yönetim olarak bi kriz yaşadı Void diye bi genel admin varmış bu elemanda panel varmış sonra bu panele girmiş ve sabote etmiş provanasın hizmetini
Furkan Oruc#8686
birkaç ay indirim yapmayacak sunucu ile uğraşcak heralde :'DKrit abimiz 1 haftaya çözer pek de önemli değil yılların serveri provanas
AliEmirBoztas#8203
Adamların emeği de birkaç çöp sunucu yüzünden çöp oluyor. (!)Koskoca sunucunun yedek almaması saçma 5 aylık emek gg
alakası yok ben zamanında krite bunu söyledim yönetimde disiplin yok dedim ve bana oda burası askeriye mi dedi ve kendi yaptığı yanlış atamalar ve yanlış yönetim politikaları yüzünden öyle sunucu gitti senin dediğin kadar vurgulu demesekde yaaanii :)Adamların emeği de birkaç çöp sunucu yüzünden çöp oluyor. (!)
#Bu aralar çok imalı söz yazdığıma laf edenler var. Rapor sistemi de bu yüzden var .d
YLDRMHAN#8479
kapanmaz o serverYıllardır Türkiye'de öncü sunuculardan birisi olan Provanas'da bütün bölümler kapatıldı
Acaba sunucu hacklendi mi?
Ekli dosyayı görüntüle 74666
Sunucunun kurucusu ve adminleri teker teker banlanmış adalar silinmiş yıllarımı Provanas oyuncusu olarak geçiren birisi olarak bu konuda gerçekten üzüldüm umarım düzelir
Ekli dosyayı görüntüle 74667
The Pit dışında bütün bölümler kapanmış hepsinin bakıma alındığı söyleniyor muhtemelen bütün bölümler sıfırlanacak ve herkesin kredisi iade edilecek
Sunucunun hacklendiği yönünde söylentiler ve ssler dolaşıyor haritalar silinmiş vs bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sunucu hackleyebilmek bu kadar kolay mı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!