319/320 mctr.provanas.com Öne Çıkan Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & Bedrock >[oyna.provanas.com]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kritex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 115.707
Eskiden baya çok oynadığım Bi Sunucu Herkeze tavsiye ederim başarılar

Konu tasarımı alışılanın dışında ve güzel olmuş
Haritalarda güzel görünüyor
Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.​

Geçmişte yetkili olduğum bir sunucu gayet başarılı diyecek laf yok.

Vadide yetkili olduğum anlar gözüme geldi.Saygılı bir kadroları vardır ve oynamanızı tavsiye ederim.Sadece en son vadi sunucusunda lagglar vardı ve umarım bu sorun çözülmüştür.Daha ileri gelmeyiniz dileğiyle diyorum. ♡

Vadide yetkili olduğum anlar gözüme geldi.Saygılı bir kadroları vardır ve oynamanızı tavsiye ederim.Sadece en son vadi sunucusunda lagglar vardı ve umarım bu sorun çözülmüştür.Daha ileri gelmeyiniz dileğiyle diyorum. ♡
Vadi artık eski Vadi değil. Artık 1.14.4 ve daha güçlü. Tabii sürümün getirdiği bir lag var ancak bu minimize edildi, belirli bir kitleye kadar çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Vadi artık eski Vadi değil. Artık 1.14.4 ve daha güçlü. Tabii sürümün getirdiği bir lag var ancak bu minimize edildi, belirli bir kitleye kadar çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sorunun düzeltilmesi hoşuma gitti bundan 2-3 hafta önce fena lagg vardı ve sinirimden oyunu başlamamış bırakmak istedim.Bir sorum daha olucak köylü çiftleştirme aktif edildimi?

Sorunun düzeltilmesi hoşuma gitti bundan 2-3 hafta önce fena lagg vardı ve sinirimden oyunu başlamamış bırakmak istedim.Bir sorum daha olucak köylü çiftleştirme aktif edildimi?
O kadar detayını bilmiyorum. :D Discordumuza gelerek Vadi sorumlusuna bunu sormaya ne dersin?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2020-04-03_15.40.23.png

OP Factions rekoru 300 olarak güncellendi!

Son düzenleme:
gerçekten iyi bir sunucu, klanımla beraber oynayıp pazar yeri felan yapmıştık.
fakat hep aynı ilerliyor, yıllar ilerledikçe, çağının ilerisinde olan provanas geri plana düşmeye başladı gibi
birazcık göz önüne çıkmak için bazı dikkat çekici projeler yapabilirler.

gerçekten iyi bir sunucu, klanımla beraber oynayıp pazar yeri felan yapmıştık.
fakat hep aynı ilerliyor, yıllar ilerledikçe, çağının ilerisinde olan provanas geri plana düşmeye başladı gibi
birazcık göz önüne çıkmak için bazı dikkat çekici projeler yapabilirler.
Çok Yakında diyerek susuyoruz. :))

Beğenmedim berbat ötesi bir sunucu.!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl