Çözüldü Protocollib Plugini Yükleyince Hata Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdullfdc kel

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhabalar Arkadaşlar Protocollib pluginini yükleyince altaki resimdeki hatayı alıyorum yardım edin

greggewg.JPG

DynmapPlotMe eklentisi error yani hata veriyor. PlotMe yerine PlotSquared kullanmanı tavsiye ederim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhabalar Arkadaşlar Protocollib pluginini yükleyince altaki resimdeki hatayı alıyorum yardım edin

Ekli dosyayı görüntüle 21899
Sizin yapmış olduğunuz plugin paket'ini almak istiyorum fakat facebook adresinizden bulamadım
discord adresiniz varsa verir misiniz Plugin paketini ?​
[DOUBLEPOST=1522870428,1522870398][/DOUBLEPOST]

Ekli dosyayı görüntüle 21899
Sizin yapmış olduğunuz plugin paket'ini almak istiyorum fakat facebook adresinizden bulamadım
discord adresiniz varsa verir misiniz Plugin paketini ?​

jewelnetworkmü ?[DOUBLEPOST=1522871699,1522871632][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
@ErdemYLM[DOUBLEPOST=1522872089][/DOUBLEPOST]Ekli dosyayı görüntüle 21901
aga plugini sildim ama sorun bitmedi ? @Technical
Evet JewelNetwork Discord :

Nick : ᏉCampoO❤#4727
Ekleyip Ordan ulaşabilirsiniz
Facebook adresimi kapattım.​

Hmm bakayim.[DOUBLEPOST=1522931442,1522931343][/DOUBLEPOST]Kullandığın tüm pluginleri yaz buraya. bir sorunu çözsek diğeri başlıyor en iyisi tüm eklentileri gözden geçirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl