RayChimera#0001
Yine olmadı. Bu arada BungeeCord kullanıyorum.ProtocolLib dosyalarını silip attığım .jarı kurabilir misiniz ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Spigot 1.8.8 sürümü ile uyumlu
EmreSHN#4551
RayChimera#0001
bungeecord pluginse kurmicaksın giriş yaptığın sunucuların plugins klasörüne kurman lazımYine olmadı. Bu arada BungeeCord kullanıyorum.
BungeeCord'a kurmuyorum. Bağlı serverlere kuruyorum.bungeecord pluginse kurmicaksın giriş yaptığın sunucuların plugins klasörüne kurman lazım
Denedim durum aynı.Atacağım ProtocolLib'i indirir misin?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
RayChimera#0001
Giremediğiniz sunucunun log kaydını atarmısınız güncel haliniDenedim durum aynı.
3 sunucum var hepsi gayet sorunsuz bir şekilde açılıyor ama ProtocolLib'li olana giremiyorum.
Giremediğiniz sunucunun log kaydını atarmısınız güncel halini
RayChimera#0001
Sorun hala devam ediyor mu ?Herhangi bir hata gözükmüyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Asaf#0007
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!