dimitris831
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- dimitris831
- ichbindimitris
- X
- dimitrisabiniz
Discord:
dimitris831#0001
dimitris831#0001
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Arkadaşlar, sorunum ProScoreboard'da herhangi bir Skript variable'ı girdiğim zaman örn: %{test::%player%}%, onu 0 diye göstermek yerine %{test::%player%}% diye gösteriyor, başka plugin önermeyin. Çünkü ProScoreboard dünyaya özel scoreboard yapıyor.
dimitris831#0001
Olmadı, %now% bile yazdım o bile %now% şeklinde gözüküyor.Placeholderapi varmı sunucuda
Var ise /papi ecloud download skript
Yazar mısın.
KonfessinK#9744
Kardeşim ProScoreboard PlaceHolder Sunmuyor diye biliyorum UnrealBoard kullanabilirsin dünyaya özel yapma yeri varArkadaşlar, sorunum ProScoreboard'da herhangi bir Skript variable'ı girdiğim zaman örn: %{test::%player%}%, onu 0 diye göstermek yerine %{test::%player%}% diye gösteriyor, başka plugin önermeyin. Çünkü ProScoreboard dünyaya özel scoreboard yapıyor.
Kullanmak istemiyorsan %skript_test::%player%%Kardeşim ProScoreboard PlaceHolder Sunmuyor diye biliyorum UnrealBoard kullanabilirsin dünyaya özel yapma yeri var
deneKardeşim ProScoreboard PlaceHolder Sunmuyor diye biliyorum UnrealBoard kullanabilirsin dünyaya özel yapma yeri var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kullanmak istemiyorsan %skript_test::%player%%
dimitris831#0001
Hayır sunuyor, %player_ping%, %vault_rank%, %fabledskyblock_island_level% kullanıyorum. Peki UnrealBoard ile Skript kullanabilir miyim?Kardeşim ProScoreboard PlaceHolder Sunmuyor diye biliyorum UnrealBoard kullanabilirsin dünyaya özel yapma yeri var
dene
Bunu {_rütbe} için yapabilir misiniz?Kardeşim ProScoreboard PlaceHolder Sunmuyor diye biliyorum UnrealBoard kullanabilirsin dünyaya özel yapma yeri var
dene
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!