PromiseCraft | Yetkili Alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirr_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirr_

Elbet bir gün
Elmaslar
303
Minecraft
Uzayke

Discord:

Emirr#6312

Evet Degerli Üyeler Sunucumuz Olan PromiseCraft'ta Şuan Alımlar Bulunuyor.
HUB SUNUCU
PromiseCraft.Batihost.Com

SKYPVP ALIMLARI
REHBER

İsim:
Soyisim:
Hangi Sunucularda Çalıştın:
Rehberligi Bana Tanımla:
Hobilerini Söyle:
Sunucumuzda Neler Yapacagını Söyle (yardım açısından):
Sinirlendiginde Küfür - Argo - Hakaret VB yaparmısın:

İsim: Deniz
Soyisim: Yavuz
Hangi Sunucularda Çalıştın: Badlionda Çalıştım 2 Yıl Once , Oburkulerı Turk Serveri Reklama Girer Diye Veremiyorum
Rehberligi Bana Tanımla: Bana Göre Rehberlik Kısacası Oyuncuların Bir Yardımı Olursa Sadece Oyuncuların Değil Herkezin Bir Yardıma İhtiyacı Olursa Ona Yardım Etmek Demektir Bana Göre.
Hobilerini Söyle: İnternette Takılmak , Spor Yapmak , Kitap Okumak
Sunucumuzda Neler Yapacagını Söyle (yardım açısından): Yani Ayda Para Yatırabilirim 20 - 30 Lira En Az
Sinirlendiginde Küfür - Argo - Hakaret VB yaparmısın: Hayır Öyle Birşey Yapmam Küfürsüz Konuşmaya Çalışırım Küfür İle Çözülecek Şeyler Olmicaktır

İsim: Deniz
Soyisim: Yavuz
Hangi Sunucularda Çalıştın: Badlionda Çalıştım 2 Yıl Once , Oburkulerı Turk Serveri Reklama Girer Diye Veremiyorum
Rehberligi Bana Tanımla: Bana Göre Rehberlik Kısacası Oyuncuların Bir Yardımı Olursa Sadece Oyuncuların Değil Herkezin Bir Yardıma İhtiyacı Olursa Ona Yardım Etmek Demektir Bana Göre.
Hobilerini Söyle: İnternette Takılmak , Spor Yapmak , Kitap Okumak
Sunucumuzda Neler Yapacagını Söyle (yardım açısından): Yani Ayda Para Yatırabilirim 20 - 30 Lira En Az
Sinirlendiginde Küfür - Argo - Hakaret VB yaparmısın: Hayır Öyle Birşey Yapmam Küfürsüz Konuşmaya Çalışırım Küfür İle Çözülecek Şeyler Olmicaktır
Rehberlige Alındın Skypeden ekle beni : EmirYılmaz41
İnşallah Bu Dediklerini Yaparsın :)

İsim: Taha
Soyisim:Bilgin

Hangi Sunucularda Çalıştın:SkyMix(Kendi Sunucumdu Sattım)Crafting Shock(Henüz Tamamlanmadı Ama Sw Benim)
Rehberligi Bana Tanımla:Rehberlik Sunucuda kargaşa yaratan argo ve küfürü kullanan Henüz yeni olanlara komut vb. konularda yardımcı olan Kişi ayrıca arkadaş :D
Hobilerini Söyle:Basketbol , Plugin Edit , Çeşitli Oyunları Türkçeleştirme , Gaming (Baş Tacım) ,Site Tasarım (PHP ,HTML5)
Sunucumuzda Neler Yapacagını Söyle (yardım açısından): Pluginler Hakkında Yardım , Server Sitesi Açabilirim , TS3 Server Tasarlayabilirim,Logo Tasarımı , Sende Serveri Yeniden Yaratıyım :DDD
Sinirlendiginde Küfür - Argo - Hakaret VB yaparmısın : Hayır :D
Daha Nediyim Kardeş Soz Senin

İsim: Taha
Soyisim:Bilgin
Hangi Sunucularda Çalıştın:SkyMix(Kendi Sunucumdu Sattım)Crafting Shock(Henüz Tamamlanmadı Ama Sw Benim)
Rehberligi Bana Tanımla:Rehberlik Sunucuda kargaşa yaratan argo ve küfürü kullanan Henüz yeni olanlara komut vb. konularda yardımcı olan Kişi ayrıca arkadaş :D
Hobilerini Söyle:Basketbol , Plugin Edit , Çeşitli Oyunları Türkçeleştirme , Gaming (Baş Tacım) ,Site Tasarım (PHP ,HTML5)
Sunucumuzda Neler Yapacagını Söyle (yardım açısından): Pluginler Hakkında Yardım , Server Sitesi Açabilirim , TS3 Server Tasarlayabilirim,Logo Tasarımı , Sende Serveri Yeniden Yaratıyım :DDD
Sinirlendiginde Küfür - Argo - Hakaret VB yaparmısın : Hayır :D
Daha Nediyim Kardeş Soz Senin
Malesef Başvurunuz İptal Edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl