ProloCraft | Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir | 1.8X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Dün Akşam Sunucunuzda 2 Kişiydik Vi VIP Vardı Birde Ben Dediki hammadde kırılıyor Tp oldun Cidden Kırıldı Vede HaLEN envanterimde KAnıtı var
sw geliniz adım MrMuratHD bu arada dün akşam mutluydum sabaha kadar madeneventi açıktı

elimizden gelen bu yinede sağolun bu arada mapı sadece ben yaptım 1 hafta uğraştım yani emek hiç alıntı yoktur mapda

hayır ben açtığım zaman kırılıyor sunucuya gelip deneyebilirsiniz isterseniz sethome çekin :D wg denen bişey var
Hocam Dün Akşam Sunucunuzda 2 Kişiydik Vi VIP Vardı Birde Ben Dediki hammadde kırılıyor Tp oldun Cidden Kırıldı Vede HaLEN envanterimde KAnıtı var
sw geliniz adım MrMuratHD bu arada dün akşam mutluydum sabaha kadar madeneventi açıktı
Hocam Ben dünde Geldim bugünde Halen Sunucudayım,Fakat Siz Beni Tınamıyorsunuz Sunucudan Çıkıcaktımki mesajınızı gördüm Isim:
KingOf Yada TRBOPWR11 Ile Girerim[DOUBLEPOST=1502092292,1502092065][/DOUBLEPOST]Tamam Hocam Siz Haklısınız Suncucunuzdaki Bugları Söylemek ne Haddime Size başarılar

Hocam Ben dünde Geldim bugünde Halen Sunucudayım,Fakat Siz Beni Tınamıyorsunuz Sunucudan Çıkıcaktımki mesajınızı gördüm Isim:
KingOf Yada TRBOPWR11 Ile Girerim[DOUBLEPOST=1502092292,1502092065][/DOUBLEPOST]Tamam Hocam Siz Haklısınız Suncucunuzdaki Bugları Söylemek ne Haddime Size başarılar
ya bug değil o sabaha kadar açıktı yani öylesine açmıştım kırsınlar diye para kassınlar sabaha kadar diye yani o saatlerde açıktı madeneventi tahminime göre siz madeneventine gitmişsiniz çünkü viphammadde ustaca wg lenmiştir bilginize

ya bug değil o sabaha kadar açıktı yani öylesine açmıştım kırsınlar diye para kassınlar sabaha kadar diye yani o saatlerde açıktı madeneventi tahminime göre siz madeneventine gitmişsiniz çünkü viphammadde ustaca wg lenmiştir bilginize
Hocam Ustaca wg mi, hocam Eğer Ustaca wg lendiyse Neden Kapının Önüne barrier koydunuz ? Madem Oyuncular Kıramayacak Neden Barrier Var

servere girecektim fakat bakımda

klasik. farklı ekstra bir şey yok. yine de güzel.

SUNUCU AYIN 16'SINDA AÇILACAKTIR.

- USTAREHBER

Ciddimisiniz mapler çöp sunucuya gittiğimde alıntı paket dedim güldü banladı paket te tek emeği var ctrl+h Şunu bunla değiştir şunu şunla değiştir.

Ciddimisiniz mapler çöp sunucuya gittiğimde alıntı paket dedim güldü banladı paket te tek emeği var ctrl+h Şunu bunla değiştir şunu şunla değiştir.
Ayın 15'inde paket ve MAP yaptırılacak. Ayın 16'sın da ise sunucu açılacak.

Plugin dışında herşey kötü

sagol :D[DOUBLEPOST=1502799968,1502799938][/DOUBLEPOST]
maplar emek kardeşim daha ne olsun[DOUBLEPOST=1502803020][/DOUBLEPOST]
bakalım yarinde böyle diyebilecekmisin kardeşim
Alıntı olmasın yeter :)
Bu arada belki beni hatırlarsın OpSkyBlock'taki emir benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl