Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

ProloCraft | Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir | 1.8X Yeni Konu

Server Sizce Nasıl Not: ilk Hostingli Server Açışım

• Güzel

• Kötü

• Geliştirilebilir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajımı silmek?!
Eğer çalıntı laf kullanıyorsanız kabul edeceksiniz!

Featherimi Kullanmanız Hoş.

Mesajımı silmek?!
Eğer çalıntı laf kullanıyorsanız kabul edeceksiniz!
mesajınızı silmedim kadirz123 kendiniz atamamışsınız[DOUBLEPOST=1504338893,1504338844][/DOUBLEPOST]
Featherimi Kullanmanız Hoş.
bir alıntı feather var zaten onuda al snn olsun[DOUBLEPOST=1504338975][/DOUBLEPOST]Sizin Anlatmak İstediğiniz Şu TheSKont alıntı diyosunuz başka bi şekil diyosanız kusura bakmayın çok sinirlendim

Zaten sunucunuzu kötülemiyorum Feather benim skyblock plugin paketimde olduğu için bi gurur duydum böyle yapmayın.

Serverde 30 m lik para kağıdı çalışmıyor.Spawn berbat diğer yerler alıntı.Admin hak yiyen lavugun teki,Rehber yalaka.Bunların dışında sırf oyunu bilmemeniz yüzünden banlandım artık yetkililer olarak 4 kişi birlikte oynarsınız. :)

Serverde 30 m lik para kağıdı çalışmıyor.Spawn berbat diğer yerler alıntı.Admin hak yiyen lavugun teki,Rehber yalaka.Bunların dışında sırf oyunu bilmemeniz yüzünden banlandım artık yetkililer olarak 4 kişi birlikte oynarsınız. :)
Heeey! Ben yetkili değilim orada şuan!

kardeş utanmadan bide yalan söylüyosun herkes işini görevini biliyor beyler anlatayım adam warp editde kasılmış ama kasılmamış yalan söylüyor bir edit coin 1 stack süngere 8 edit coin veriyo bunun aldığı 2 stack edit coin yani kasması 1 saat sürer ama sw 1 saat açık durmadı bile ve lagdan çöktü event yapınca sonra geldi küfretti baktım logdan bi bugla almış bide yalan söylüyo utanmaz

Tebrik Ederim Güzel Bir Konu Olmuş Lakin Warplar Daha Güzel Yapılabilir Gibi Gözüküyor

asdasdas.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı