Projeme Ortak Olurmusun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.009
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Unknownloce

Ziyaretçi
Herkese selamlar. Son bir aydır pek gözükemiyorum ufak bir nedenden dolayı uzaklaştırılmıştım. Neyse konuma uzatmadan geçeyim.
Uzun zamandır istediğim fakat açmaya vaktim olmayan bir projem vardı. Sunucuma güzel harcamalar yaptım baya geliştirdim.
Türkiye'nin ilk sistemleri olan RolePlay - Faciton karışımlı serverini açacağım. Sunucu tanıtım konuma buradan gidebilirsin. (Bazı maplarım eksik. Çeşitli yabancı sitelerden beğendiğim birkaç map var onları almayı düşünüyorum.)
Aslında benim düşündüğüm mantık şöyle; 2 ortak olucaz sıfırdan paket, iyi maplar fakat şöyle ben roleplay - factionu yönetirken, orda skybloğu yönetecek. İki oyununda yetkilieri farklı olacak sadece her sunucuda ikimizde yönetici olucaz ve kazandığımız paralar bölünme olmadan aynı yere gidecek. Atıyorum skyblock 70tl kazandı aylık roleplay 80 hiç farklılık olmadan eşit olarak kazandığımız serverin aylık masrafına gidecek ve kalan parayı yarı yarıya bölüşcez.
Benim düşüncem 80tl + 80tl (160tl) 15gb ram almak (Hosting Batihost olarak (15gb vds - 10tl site)) Biraz kendimden bahsedersem, yaşım 16 pluginden ve tasarımdan iyi anlıyorum. Ortağım builder olursa ve pluginden anlarsa iyi olabilir. Ortak bir yerde buluşuruz en azından. Fakat builder olmassa hiçbir sıkıntı yok pluginden anlasın yeter. İşimi açıkçası kaliteli yapmak istiyorum. Ben kendi RolePlay - Faction sunucumu yaklaşık Eylül 2018de yapmaya başladım elime para geçtikçe ilerlettim. Ortak olarak tabi isediğim bazı kriterler var. Çabuk sıkılmayacak ve aktif olacak ve mikrafonu olucak ve maddi durumu iyi olcak. Sadece bunlar olsa benim için iyidir. Reklam konusunda sıkıntı çekceğimizi sanmıyorum bazı bildiğim şeyler var burda pek söylemesemde. Neyse dediğim şeyler sanada uygunsa Discordumu ekleyebilirsin. Unknownloce#3162 Unutma!
paket ve maplar sıfırdan tek bizde olarak yapılcak ve skyblock + roleplat faciton 2 sunucu olacak. 6gb skyblock + 6gb faction - roleplay + 3gb lobi veya 7gb + 7gb + 1gb

NOT: Benim acelem yok. Yani acele etmeden yavaş yavaş sıkıntı olmadan yapmak istiyorum. 1 - 2 ay gibi bir süre içinde açabiliriz. Tabi değişiklikler olabilir paket ve maplara bağlı.

Discorddan ekledim kabul edersen belki anlaşabiliriz.

Gerçekten güzel bir projeye benziyor. Keşke bu projeye ortak olmaya gerekli zamanım olsaydı. Sizlere başarılar dilerim.

Sizinle ortak olmak çok isterim discord ekledim.

sizi bilmiyorum ama benim projemde yol su köprü Cami havaalanı fabrika tarla güneş enerjisi ve 1000'lerce şey :)

Discord adresini kabul etmiyor eğer hala arıyorsan IridescentKraken#2133

güzele benziyor başarılar

Proje güzelmiş ortak olmaya zamanım yok ama :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl