Bulundu Projects, takım arkadaşlarını arıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

projects

Kızılsakal Kızıltaş?
Sunucu Sahibi
Elmaslar
365
ProjectsLogoLong.png

Merhabalar, Projects olarak daha çok alanda daha hızlı ve aynı kalitede hizmet vermeye devam etmek istiyoruz. Alanımızı genişletebilmemiz ve içeriklerimizi geliştirebilmemiz adına yeni takım arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Neler arıyoruz?
Bizimle uzun süre çalışabilecek, bizimle beraber öğrenebilecek, daha güzel iş yapmak için çabalayabilecek takım arkadaşları arıyoruz. Pozisyon olarak, geliştirici, mimar, web geliştirici ve sohbet moderatörü aramaktayız.

Hangi rollerden ne bekliyoruz?
Genel olarak sabırlı olmanızı ve bu işi hobi olarak sevmenizi istiyoruz. Yani Projects takımında herhangi bir pozisyonda olan kişi o pozisyonu gönüllü olarak da yapabiliyor olmalı.

Genel olarak yazılım odaklı çalıştığımız için geliştirici pozisyonu çok önemlidir. Bundan dolayı tecrübe istemek zorundayız.
  • Minecraft'ın yapısını iyi biliyor olmalısınız.
  • NMS konusunda yetenekli olmalı veya minimum olarak nbt-metadata işleyişlerini biliyor olmalısınız.
  • Dilbilgisi kurallarını bilmelisiniz.

Geliştiricilerin yaptıkları ne kadar iyi olursa olsun iyi bir yapıya oturtulmadığı sürece çok değerli durmamaktadır. Oyunlarımızda estetiğe önem verdiğimiz için tecrübeli mimar almak zorundayız.
  • En az 4 sunucuda mimarlık tecrübeniz olmalı.
  • Sunucunun temalarımızın geneli medieval olduğu için buna uygun build yapınız bulunmalı.
  • Terraform konusunda bilgili olmalısınız ve birkaç örnek resim sağlayabilmelisiniz.

İnternet üzerinde fazlasıyla servisimiz bulunduğu için genel bakıma ve rötuşlara ihtiyacı olmaktadır.
  • XenForo kullanımı ve düzenlemesi konusunda tecrübeli olmalısınız.
  • PHP kodlarını okuyabilecek/düzenleyebilecek seviyede olmalısınız.
  • Dilbilgisi kurallarını bilmelisiniz.

Sabır konusunda en büyük zorluk bu roldedir.
  • Türkçeyi gerektiği mecrada iyi kullanmalısınız (özellikle Projects'i temsil ettiğiniz durumlarda).
  • İletişiminiz iyi olmalı.
  • Çözüm odaklı olmalısınız.
  • Muhakeme yeteneğiniz olmalı. Yani durumlarda kararsız kalmamalısınız, iyice düşünüp en doğru kararı uygulamalısınız.

Ekip başvurusu için forum kuralları nedeniyle dış bağlantılar gönderemiyoruz fakat [email protected] adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz, teşekkürler!

Sunucu adı: Projects
Sunucu kapasitesi: Yok
Sunucu RAM'i: Bölünük

Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği Sunucu Yetkili Alım konunuzu paylaşabilmek için Sunucu kapasitesi, Sunucu Adı, Sunucu Rami vb. detayları paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartlar uygulanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Merhaba, forum kuralları gereği Sunucu Yetkili Alım konunuzu paylaşabilmek için Sunucu kapasitesi, Sunucu Adı, Sunucu Rami vb. detayları paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartlar uygulanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.
Barındırıcı firma veya sıfır makine aramıyoruz, takım arkadaşı arıyoruz. İstediğiniz bilgiler:

Barındırıcı firma veya sıfır makine aramıyoruz, takım arkadaşı arıyoruz. İstediğiniz bilgiler:

Evet açtığınız konudan ne aradığınızı gayet net bir şekilde görebiliyorum ancak forum kuralları gereği bunları yapmanızı istedim sizden. İstediğimiz bilgileri konunuza ekleyebilirsiniz.

İnşallah güzel bir yetkili ekibi bulursunuz, başarılar.
200.gif

Her yetkili alımında yazarım bunu, bu adamlar ne kazanicak?

İnşallah yeni bir sorunsal konusu olmazsınız.
Bol satışlar.

Başvuru yapan arkadaşlara başarılar, böyle bir kaliteli sunucu da edineceği tecrübeler ile ekip içerisinde olan insanların harakete geçireceği projelerde hayata 1-0 önde başlayacağından emin olabilirim.

Her yetkili alımında yazarım bunu, bu adamlar ne kazanicak?
Şunları teklif ediyoruz:
Motiveli Projects takımında kaliteli oyun modlarının üzerine inşalar yapmak,​
Kişisel ve profesyonel tecrübeyi arttırmak,​
Rutin çalışma ortamı,​
Yaratıcılık ve eğlenceli fikirleri geliştirmek.​

Ne kazanacağı seni ne alakadar eder ki kazancına ortak mı olacaksın ? Bu dünyada herkes hakkettiğini alır .
Söylediğinle ne alakası var anlamadım ben, ne teklif ediyorsunuz diyorum sen ne diyorsun

Söylediğinle ne alakası var anlamadım ben, ne teklif ediyorsunuz diyorum sen ne diyorsun
Bende sana diyorum ki ne teklif ettiklerinden yada ne kazanacaklarından sanane baltalama konuları o anlaşma onların arasında baş vuracaksan baş vuru formunu doldur baş vurunu yap baş vurmayacaksan konuyu baltalama

E-posta yolu ile başvurumu gönderdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl