Project-Sapphire / 1.8.X-1.12.X / Survival / Coin / İnek / Rütbe / Ticaret / Boss / Spawner Parçası / 152.89.245.50:40014 / Gelişmiş Sistemler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı çok göz yoruyor, onun dışında projenizi çok beğendim. Başarılar...

Konu tasarımı çok göz yoruyor, onun dışında projenizi çok beğendim. Başarılar...
teşekkürler : ) Konu tasarımının böyle olmasının sebebi,sitenin fotoğrafı sıkıştırmamı istemesiydi.

Öncelikle Konu Tasarımınız Kötü . Onun Dışında Sunucuyla İlgili Resimlere bakılırsa buildleriniz geliştirilmeli + görsel zenginlik açısından renk uyumunuz yok ( Sunucu Whitelist Oldugundan Girip Bakamadım) İyi Çalışmalar

Büyük bakım sona erdi,Sunucu ONLİNE !
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu tamamen güncel ve açık.BAKIMLARIN HEPSİ BİTTİ.

Yeni hostinge geçildi ! Artık sunucuda çökme lag vs olmayacak.
Rütbeler bakıma alındı düzenlemeler yapılıyor.Çakışma sorunları gideriliyor !
İp adresimiz : 152.89.245.50:40014

19.04.2019
Haftalık orman temizleme işlemi tamamlandı !
1 hafta girmeyen oyuncuların claimleri kaldırıldı !
Serverin genel sorunları halledildi.Artık %100 sorunsuz bir halde ilerlemektedir.

Son düzenleme:
Sunucuya girdim, beğendim. Gayet güzel gerek pluginleri olsun gerek skripteleri olsun ben beğendim. Market i survival sunucusuna göre kim ayarladıysa eline sağlık beğendim mantıklı sistemler var. Yetkililerde Sağ olsun çok yardımcı oluyorlar. Güzel karşılıyorlar. Herkese Tavsiye ediyorum.

Sunucuya girdim, beğendim. Gayet güzel gerek pluginleri olsun gerek skripteleri olsun ben beğendim. Market i survival sunucusuna göre kim ayarladıysa eline sağlık beğendim mantıklı sistemler var. Yetkililerde Sağ olsun çok yardımcı oluyorlar. Güzel karşılıyorlar. Herkese Tavsiye ediyorum.
çok teşekkür ederiz :)

Mükkemmel kesinlikle oynamalısınız sistemleri çok güzel gerçekten hakkını veriyor!

Mükkemmel kesinlikle oynamalısınız sistemleri çok güzel gerçekten hakkını veriyor!
teşekkürler :)

Güncel,gerekli düzenlemeler yapıldı.
Bot koruması eklendi.
Sunucu online.
Yakın zamanda daha büyük reklam verilecektir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl