Project-Sapphire / 1.8.X-1.12.X / Survival / Coin / İnek / Rütbe / Ticaret / Boss / Spawner Parçası / 152.89.245.50:40014 / Gelişmiş Sistemler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucum şuan yapılıyor bir bilgi vermeme ama p2w benimki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ama şöyle bir bilgi verebilirim.
-Alan adımız mevcut
-Özel olarak yapılan Map-Plugin paketi
-16GB VDS
yalnız map ve pluginlerde %100 bizim.Bizzat yaptırdık ücreti mukabilinde.8 gb ram var.Alan adıda kısa sürede alınacak zaten.

Konu tasarımı geliştirilebilir.Çok göz yoruyor ve karmakarışık.Maplara gelirsek pek iç açıcı olduğu söylenemez.Başarılar..

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir soru var.
SORU: Sunucumuz aktif olmasa dahil reklam konusu açabiliyor muyuz? Tanıtım için....... Yani sonradan böyle böyle proje yapıcaz felan diye :D

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir soru var.
SORU: Sunucumuz aktif olmasa dahil reklam konusu açabiliyor muyuz? Tanıtım için....... Yani sonradan böyle böyle proje yapıcaz felan diye :D
açabiliyorsunuz.

sunucu açık değil mi?

Sunucum şuan yapılıyor bir bilgi vermeme ama p2w benimki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ama şöyle bir bilgi verebilirim.
-Alan adımız mevcut
-Özel olarak yapılan Map-Plugin paketi
-16GB VDS
Dostum adamlar yeni biraz insaflı davransan kendini birşey sanmasan açtığında göreceğiz fakat adamın bu sunucusuna laf atıyorsunuz fakat
yeni açtıkları sunucu +30 u geçti

Dostum adamlar yeni biraz insaflı davransan kendini birşey sanmasan açtığında göreceğiz fakat adamın bu sunucusuna laf atıyorsunuz fakat
yeni açtıkları sunucu +30 u geçti
Baltalamaya gelmiş dostum.p2w'nin gram anlamını bilmiyor anlatıyorum yine anlamıyor :DDDDDD Bu yüzden muhattap dahi olmuyorum.

Mükemmel Bir Server Çok güzel olmuş Ellerinize sağlık

Diğer oyuncular kasar iken ben vip alcam ve onlardan önce p4 setim ve belirli özelliklerim olcak tamam p2w değilmiş..
Arkadaşım galiba anlamıyorsun bak ben sana bir daha özet geçeyim şimdi p2w demek diğeroyuncuların parava vermeden asla alamayacağı itemleri alması demek bu cepte. tamammı yani mesela bir oyuncu para verip p5 set alabiliyor ama diğer oyuncu onu emekle yani para vermeden kasmak istese bile kasamıyorsa bu p2w dir ancak bu sw de istersen vip alıp p4 set sahibi olursun istersende biraz emek harcayıp p4 set sahibi olursun yani biri zaman kazanmak için diğeride zamanını bu şekilde harcayıp güzel vakit geçirmek için demem o ki senin p2w sandığın şey p2w değil ve eminim ki sen bu sw de bir şey istedin hydref de senin görüşünü beğenmedi yada istemedi ve sende geldin burada sw yi kötülyorsun ayıp cidden ayıp yazık...

Arkadaşım galiba anlamıyorsun bak ben sana bir daha özet geçeyim şimdi p2w demek diğeroyuncuların parava vermeden asla alamayacağı itemleri alması demek bu cepte. tamammı yani mesela bir oyuncu para verip p5 set alabiliyor ama diğer oyuncu onu emekle yani para vermeden kasmak istese bile kasamıyorsa bu p2w dir ancak bu sw de istersen vip alıp p4 set sahibi olursun istersende biraz emek harcayıp p4 set sahibi olursun yani biri zaman kazanmak için diğeride zamanını bu şekilde harcayıp güzel vakit geçirmek için demem o ki senin p2w sandığın şey p2w değil ve eminim ki sen bu sw de bir şey istedin hydref de senin görüşünü beğenmedi yada istemedi ve sende geldin burada sw yi kötülyorsun ayıp cidden ayıp yazık...
Hayir sunucunun ip si baska bir alan adna kayitliydi ona soyledim sunucusunda 2 3 dk durdum beğenmedim çıktım.

Ne alakası var ? Project kelimesi dünyada birtek onlar mı kullanıyor ? Project kelimesinin sahibi mi onlar ?
ben sahibi diye birşey dediğimi hatırlamıyorum. ProjectSurvival - ProjectSapphire ikiside survival baş adları hemen hemen aynı. Bunu demek istiyorum yani yan sanayi

ben sahibi diye birşey dediğimi hatırlamıyorum. ProjectSurvival - ProjectSapphire ikiside survival baş adları hemen hemen aynı. Bunu demek istiyorum yani yan sanayi
Yan sanayilik en ufak birşey yok dostum.İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl